Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
12. jaanuar 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 13. jaanuar (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sa tead, kuhu teel oled, fookus on kindlalt paigas. Kuu loomise päeval ei ole mõtet rabistada ja kiirustada, see on pigem planeerimise kui hoogsa tegutsemise aeg.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sinu mõtted ja salasoovid on ambitsioonikad – vaevalt sa vähemaga lepid kui maailma vallutamine. Tahad avastada uusi tasandeid, koguda teadmisi ja saada kogemusi.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sind võib vallata sisemine pinge. Üks võimalus sellest vabanemiseks on iseendaga tegelemine, rahuliku keskme leidmine. Abi võid saada ka isikult, keda sa oma õpetajaks pead.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tunded, mida oled eneses hoidnud ja tähtsad mõtted, mida sa ei ole usaldanud välja öelda, käärivad su hinges ja põhjustavad valu. Pead leidma ohutu viisi nende valla laskmiseks.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Töises plaanis ärev päev. Tahaksid jõuliselt edasi tormata, mingid muudatused hooga käima lükata, ent samas tunned, et pead end praegu veel tagasi hoidma.

Neitsi
23. august – 22. september

Liigne sõnakuulelikkus tähendab iseenda reetmist. Isegi kui su soovid on ümbritsevate inimeste tahtmistega vastuolus, pead lähtuma endast. Vastutad enda elu eest ise.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Ole tänulik oma vanematele ning ka varasematele põlvkondadele, sest tänu nendele oled sa siin maailmas olemas. Tänu neile oled saanud võimaluse oma elu elada.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Infot on tohutult palju, seega polegi nii lihtne sinu jaoks vajalikku välja sõeluda. Sul tasub paika panna plaan, milliseid allikaid ja mis järjekorras kasutada.

Ambur
22. november – 21. detsember

Raha teema on oluline. Sa tead, millised on sinu kaugemad eesmärgid, ent nendeni liikumine koosneb väikestest sammudest, igapäevastest tegevustest.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Noorkuuhommikul võta aega üksi olemiseks, sõnasta järgnevate nädalate eesmärgid. Ka salasoovid tasub valju häälega välja öelda, et nende täitumisele jõudu anda.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Tänane öö võib olla rahutu, unenäod õige imelikud. Kui need sul hommikul meeles on, tasub märksõnad üles kirjutada ning proovida luua seoseid unesümbolite ja tegeliku elu vahel.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Enne kellelegi koostööettepaneku tegemist vae asjaolusid. Sul on erinevaid valikuid, ära tee otsuseid uisapäisa. Võta aega ja tee vajalikke taustauuringuid.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Algav eluaastaring annab sulle võimaluse teha suuri muudatusi, alustada uue kvaliteediga eluetappi. Tähtis on see, et ohjad kindlalt enda käes hoiaksid ja oma elu juhiksid. Kui klammerdud vana ja tuttava külge ning pelgad muudatusi, kipuvad need toimuma sinu tahte vastaselt.