Shia LaBeouf ja Margaret Qualley 26.detsembril Los Angeleses. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
9. jaanuar 2021, 13:00

Shia LaBeouf ja Andie MacDowelli tütar läksid lahku

"Nelja pulma ja ühe matuse" tähe Andie MacDowellil tütar Margaret Qualley ("Ükskord Hollywoodis") on põgusa romansi järel lahku läinud Shia LaBeoufist, keda ekskallimad süüdistavad vaimses ja füüsilises vägivallas.

"Nad läksid [eelmisel] laupäeval lahku," kinnitab People'i allikas.

Shia LaBeouf and Margaret Qualley are ending their relationship as Shia faces abuse charges from his ex, FKA twigs.

Posted by Entertainment Tonight on Neljapäev, 7. jaanuar 2021

Teise allika teatel on Margaret teadlik, et Shiaga avalikult õrnutsedes tõmbas ta endale paljude pahameele - vaid veidi varem oli briti muusik FKA Twigs LaBeoufi kohtusse kaevanud, väites, et too vägivallatses aasta kestnud armuloo jooksul tema kallal nii vaimselt kui füüsiliselt. Twigsiga (kes oli mitu aastat "Teneti" tähe Robert Pattinsoni kallim) ühines hagis teinegi LaBeoufi ekspruut.

Twigs (32, õige nimi Tahliah Debrett Barnett) nimetab New York Timesi intervjuus oma suhet Hollywoodi tähega elu kõige hullemaks üleelamiseks. Tema sõnul terroriseeris Shia teda pidevalt, seadis tema elu ohtu ning nakatas tagatipuks teadlikult suguhaigusega. Muusik esitas LaBeoufi vastu hagi koos stilist Karolyn Phoga, kel olid samuti Shiaga romantilised suhted olnud, mille jooksul näitleja tema kallal vägivallatses.