Anita Sibul Foto: Erakogu
Inimesed
7. jaanuar 2021, 17:18

Hüvasti, Kullakaevurid! Anita Sibul nokitseb juba uue projekti kallal: oleme alles alustamas (5)

"Uus aasta, uus projekt! Olles alles alustamas, teeme väikest turu-uuringut," teatab suunamudija Anita Sibul Facebookis. Alles mõned nädalad tagasi lahvatas suur skandaal, et Anita ja Merylin Nau, kes pakkusid 2000 euro eest sotsiaalmeediakoolitusi, lõpetasid järsku koostöö. 

Anita palub küsitlusega inimeste abi ja tagasisidet disainerbrändide kohta. Kuna Kullakaevurite projekt läks vett vedama, ehk siis õnnestub suunamudijal just uue projektiga loodetud edu saavutada. 

Anita ja Merylini suure hurraaga alustatud Kullakaevurite projekt sai ootamatu lõpu. Septembris pidid algama tüdrukute esimesed koolitused, olude tõttu jäeti, aga kõik ära ja huvilistele maksti kogu raha tagasi. "Alguses klappisime tegelikult väga hästi. Kui Anita pakkus, et võiksime koos koolitusi teha, olin kohe poolt," tunnistas Nau Õhtulehele.

Merylini sõnul ei kahelnud ta just seetõttu, et teadis Anitat sotsiaalmeedia põhjal juba paar aastat ning oli kursis tema koostööde ja tegemistega. "Ma olen ju suunamudimisega nii kaua tänaseks tegelnud ning samuti on ka Anita. Eeldasin, et ta teab kuidas see maailm töötab. Ma ei ütle ka täna tema kui inimese kohta midagi halvasti, aga koos äri me teha ei saa."

"Anita tundus mulle jutu põhjal algusest peale nii positiivne, entusiastlik ja tegus inimene. Kahjuks kui asjad firmas raskemaks minema hakkasid, muutus ka tema vastupidiseks,” tõdes Merylin.