Triin TulevFoto: Erlend Štaub
Inimesed
7. jaanuar 2021, 15:42

„Lihtsa elu“ Triin on teinud elus kannapöörde ja õpib õigusteadust (1)

Skandaalne seltskonnastaar Triin Tulev õpib Tartu ülikoolis õigusteadust. „Viies kursus ehk magistri viimane. Suunaks on rahvusvaheline õigus,” jutustab ta oma õpingutest „Reporterile”. 

Tulevile meeldib väga õppida, sest enam ei ole ta vanemad need, kes sunnivad seda tegema. Koroona tõttu peab ta magistri viimast aastat tegema kaugõppes. „Alguses tundus kaugõpe väga veider. Lõppkokkuvõttes saab nii palju rohkem tehtud,” tunnistab ta.

Reisimist armastav Triin räägib, et tavaliselt reisib ta alati jaanuaris, kuid praegu on lõputöö kirjutamine olulisem. „Lõputöö teemaks on reservatsioonid rahvusvahelise õiguse lepingutes,” räägib Tulev uhkusega. 

Triin Tulev sai kuulsaks 2005. aastal, „Lihtsa elu” sarjast. Triinust sai kiiresti suur seltskonnastaar, kes ei puudunud üheltki peolt. Tänaseks seltskonnaelust tagasi tõmbunud naine on teinud kannapöörde ning plaanib kevadel saada kätte magistrikraadi õigusteaduses.

Paraku sattus naine skanadaali, kui avaldas oma raamatus valesüüdistusi endise elukaaslase Rasmus Vesiloo kohta. Triin tunnistas viga ja raamat korjati lettidelt ära. „Sellepärast ma hoidsingi vahepeal eemale. Hetkel uut raamatut lubada ei julge,” naerab Triin.