Regé-Jean PaulFoto: VIDA PRESS
Inimesed
7. jaanuar 2021, 11:34

Netflixi uue sarja näitlejast sai üleöö maailma kuumim seksisümbol

Netflixis lööb laineid XIX sajandi Inglismaal hargnev kostüümidraama "Bridgerton", mille üks peaosatäitja Regé-Jean Page hullutab naisi üle kogu maailma. Kihlveokontorites pakutakse teda juba uueks James Bondiks.

30aastane Page oli veel mõni nädal tagasi laiemale publikule täiesti tundmatu, kirjutab Iltalehti. Nüüd on briti näitleja nimi peaaegu kõigi huultel. Kes ta siis on?

Page on pärit Inglismaalt, kuid tema juured on Soome lehe teatel Zimbabwes, kust on pärit tema isa ning kus Regé-Jean veetis suure osa poisipõlvest. Näitleja ema on inglanna. 

Näitlejaametist hakkas nooruk juba varakult unistama. 2013 lõpetas ta Londonis draamakooli. Page sai mitmes BBC sarjas rolli, kuid need jäid kõrvalosadeks. Väljaspool Ühendkuningriiki oli tema esimene suurem teleroll "Grey anatoomia" looja Shonda Rimesi produtseeritud sarjas "For The People", mis paraku pidas vastu vaid kaks hooaega.

Kuid Rimes kutsus Page'i oma uude sarja "Bridgerton", mis on tekitanud palju kõmu nii asjaoluga, et mitmed aristokraadid on mustanahalised, kui ka üliseksikate stseenidega. Julia Quinni romaanide ekraniseeeringu tähest Page'ist on saanud miljonite naiste lemmik, kelle järele sotsiaalmeedias ohtralt õhatakse. Iseäranis palju elevust on tekitanud lusika limpsimise stseen.