Tanya RobertsFoto: VIDA PRESS
Inimesed
7. jaanuar 2021, 11:02

Nüüd sai selgeks, kuidas Bondi-tüdruku surmast nii piinlik segadus tekkis

Endine Bondi-tüdruk Tanya Roberts (65) kuulutati sel nädalal kaks korda surnuks: esmalt oli tegu vassimisega, siis rääkis uudis juba tõtt. Kuidas selline segapuder tekkida võis?

1985. aasta filmist "007: Surma palge ees", "Charlie inglitest" ja komöödiasarjast "Kuumad 70ndad" tuntud Roberts sattus Los Angeleses haiglasse jõuluõhtul, kui ta oli pärast koertega jalutamas käimist kodus teadvuse kaotanud. Näitlejanna ühendati haiglas hingamisaparaadiga.

Nädalavahetusel lubati Robertsit vaatama tema kauane elukaaslane. Lance O'Brien rääkis TMZ.comile, et Tanya avas silmad. Kuid haigla personal jahutas mehe rõõmu - tegu olevat olnud vaid refleksiga ning Roberts oli endiselt teadvuseta olekus. 

Ahastuses Lance lahkus haiglast ja sai küüti Robertsi pressiesindajalt Mike Pingelilt. Too küsinud, kuidas visiit läks. "Jätsin just Tanyaga jumalaga," öelnud murest murtud mees.

Sellest järeldas Pingel, et endine Bondi-kaunitar on surnud, ning teatas sellest ka avalikkusele. Leinav Lance andis parajasti USA telesaatele intervjuud, kui talle haiglast helistati ja teatati, et Tanya on endiselt elus. Mees puhkes kergendusest nutma. Ka avalikkus sai teada, et Robertsi surmauudis ei vastanud tõele. Paraku suri näitlejanna samal õhtul. Pingeli sõnul viis tema kliendi hauda kuseteede põletik, mis oli tunginud neeru, sapipõide ja vereringesse.