Inimesed

Jaak Joala lapselaps Carmen vanaisa mälestussambast: lahendust, mis sobiks kõikidele, on pea võimatu leida (7)

LISA KOMMENTAAR

Minu nimi22. veebruar 2021, 02:53
"Olen seda juba korra öelnud ning ei väsi kordamast, et igaljuhul on armas näha, et vanaisa ei ole unustatud ning arvan, et tänasel päeval on meil Eestis oluliselt tähtsamaid asju, mille pärast muretseda," ütles ta." Кармен глупая девочка, нужно думать, прежде, чем что-то сказать. Эстония без тебя разберётся со своими делами, наивный ты ребенок. Твое дело сейчас - бережно относиться к тому, что дедушка оставил после себя, его бесценное наследие, и никому не давать порочить его светлую память.
lahendus8. jaanuar 2021, 12:41
on vähemalt osaliselt plagiaat. Vaadake skulptuuri Passe Muraille: Jean Marais, Montmartre - Paris
Mõttetu..7. jaanuar 2021, 13:48
..nämmutamine. Mina lapsena laseks selle püstijala peldiku maha võtta.
Kurb lugeda7. jaanuar 2021, 12:25
Carmen, ma olen sinus väga pettunud. Usun, et sinu vanaisa ka, et sul ei jätkunud selgroogu välja öelda, mida mõtled tegelikult.
Minu nimi22. veebruar 2021, 02:58
Я тоже очень разочарована этой девушкой. Ни грамма ни грусти, ни боли о дедушке. Глаза - зеркало души. К сожалению, Кармен - пустышка.
küllap7. jaanuar 2021, 11:38
on põhiprobleem tellijas, tema tahtmistes ja ajapiirangus. Lahendus oli vist olemas enne ideed, mis arvestanuks eelkõige kujutatuga, tema muusikalise maitse ja oma elus tehtud valikutega. Lapselapsel on aeg iseendani jõuda, geneetiline tugi on ju olemas. Töökust, enesele sobivaid valikuid ja õnne. Lihtsalt kuulsa perenimega kaua välja ei vea.
Minu nimi22. veebruar 2021, 03:06
Внучка не унаследовала ни один ген дедушки. Скорее, она пошла, как это не парадоксально звучит, в свою названную бабушку - Майре. Абсолютно одного поля ягоды. Бездушные и алчные.