Nublu x Gameboy TetrisFoto: Erlend Štaub
Inimesed
6. jaanuar 2021, 15:37

Nublu esimesest kohtumisest Gameboy Tetrisega: see oli segane hommik Võsu mändide vahel

"Minult küsiti palju, kuna album tuleb. Vastasin, et mitte kunagi, enne söön oma mütsi ära," räägib Nublu, kes äsja andis välja debüütalbumi "Cafe Kosmos", Raadio 2 intervjuus.

"See ei tundunud toona üldse põnev asi ja ei näinud mõtet," lisab Nublu. 2020. aasta alguses, kui oli ta oli ära söönud pidulikult oma mütsi, algas uue plaadi salvestussessioon, põhi hoo sai album sisse sügisel. "Asjad võivad kiiresti muutuda. See, mida alguses lubad, et ei tee kunagi, võib mingil hetkel tunduda päris äge," sõnab räppar.

Nublu märgib, et tema albumiga on seotud väga paljud inimesed. "Kokku sai suht kirju seltskond tagamaks, et ka värvipilt oleks kirju," räägib ta. 

Albumil teeb kaasa ka Gameboy Tetris ehk Pavel Botšarov, kellega koos avaldub Nublul ka järgmine singel ja muusikavideo "Paraadna". Muusikud tunnevad üksteist kuskil kolm aastat. "Kui ta kunagi Võsul oli, see oli mingi segane hommik seal kuskil mändide vahel. Ega ma liiga palju midagi ei mäleta. Mina ilmusin seltskonda," meenutab räppar, et seal vennastuti.