Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
8. jaanuar 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 9. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Pole lihtne sugulastega ühist keelt leida. Inimesed tunduvad tõsised ja vaatavad sulle mõistmatu näoga otsa, kui nendega nalja visata üritad.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Vajad palju kannatust. Koostööd pole lihtne teha, kaaslased on pigem kokkuhoidlikud ja konservatiivsed, ja ega sa isegi kuigi kergekäeliselt raha välja käi.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Suhtlus on pigem tõsine ja napisõnaline. Pole mõtet hakata kallimale oma südamesaladustest rääkima – tema võib sinu sõnu sootuks valesti tõlgendada.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kohustustega tegelemise päev. Parem on tegutseda üksinda, siis saad rahulikult süveneda. Muretseda pole mõtet – kui oled ise tubli, küll siis kõik tasapisi laabub.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sul võib olla tahtmine sõpradele sõnad peale lugeda või siis noomib keegi kaaslastest sind. Te küll hoolite üksteisest, ent see ei väljendu kuigi südamlikul moel.

Neitsi
23. august – 22. september

Küllap pead järgima kellegi teise ettekirjutusi. Võib tekkida tunne, et sinult oodatakse liiga palju, ent vastu millegipärast ei soovi keegi kuigivõrd palju anda.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Mõttetöö tegemine sujub oodatust aeglasemalt. Häid mõtteid ei tule – pea oleks justkui pulki täis! Oled enese vastu üsna karm ja ei jää kuidagi rahule oma tegevuse tulemusega.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Küllap tuleb sul õige hoolsalt raha lugeda ja põhjalikult mõelda, enne kui sisseoste sooritad. Niisama iluasjade või -protseduuride peale sa ilmselt raha välja ei käi.

Ambur
22. november – 21. detsember

Armsamaga suhtlemine ei suju kõige paremini. Kipud olema enesekriitiline ja see takistab ka ladusat suhtlust inimesega, kelle arvamus sinu jaoks väga tähtis on.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Oled iseenda suhtes küllaltki karm, sunnid end muudkui tööd tegema, lõbustuste jaoks ei pruugi aega üldse jääda. Ometi oleks lõõgastus kasulik nii su kehale kui vaimule.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kui oled lapsevanem, siis võib muret tekitada laste käitumine. Nad võivad olla kuidagi endasse tõmbunud, aga vaevalt nad sulle usaldavad oma käitumise põhjust.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sind võib haarata soov kodus korralik koristus teha. Mingisuguseid tolmurulle sa praegu kindlasti näha ei taha, isegi kõige kaugemas diivanialuses nurgas ei tohi neid olla!

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Algaval eluaastaringil on sul küllaga ettevõtlikkust, sead endale kõrgeid eesmärke. Aeg sobib õppimiseks ja enesetäiendamiseks. Tahad proovida midagi uut, ehk endale isegi uue põhitegevusala välja kujundada. Reisimine sobib su rahutule vaimule hästi. Isiklikus elus vajad kindlustunnet ja toetust.