Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
6. jaanuar 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 7. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Täna võivad meeleolud olla ärevad. Kui oled teinud plaani, siis ilmselt ei õnnestu sellest täielikult kinni pidada, sest asjaolud muutuvad.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Traditsioonidest lähtumine ja tavadega arvestamine tundub sulle piirav. Tahaksid oma vaatevälja avardada, piirangutest vabaneda. Sind valdab sisemine rahutus.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Keegi sõpradest võib sulle üllatuse valmistada. See võib kaasa tuua nii elevust kui rahulolematust, palju oleneb sellest, millise vaatenurga enda jaoks valid.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sinu ja armastatud inimese nägemus ühisest ajaveetmisest võib paljuski erineda. Võimalik, et ta muudab hetkega oma seisukohti. Tema soovid võivad sind segadusse ajada.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Küllap tahaksid kõik sinnapaika jätta, kuhugi sõita ja midagi sootuks uut kogeda, ent ilmselt on kohustusi, mis sulle selleks võimalusi ei anna ja tuju rikuvad.

Neitsi
23. august – 22. september

Võid iseäralike inimestega kokku sattuda. Nende mõjul õpid ja koged midagi niisugust, mida sa varem soovidagi ei oleks osanud. Maailm avardub iseäralikul moel.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kui keegi veidike süüdimatul viisil sinu isikliku elu harjumusi ja partnerlussuhteid kritiseerib, siis ei tasu seda südamesse võtta. Inimesed tegutsevad mõtlematult.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Oled tänaseks ehk midagi planeerinud, ent ilmselt jäävad need asjad sul tegemata. Saad ootamatu kutse mingile üritusele või väljasõidule, sellest ei saa loobuda.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tekib võimalus proovida uut põnevat hobi, mis avastamisrõõmu pakub. hiljem võid küll avastada, et see lõbu läks sinu jaoks arvatust märksa rohkem maksma.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Lennukate mõteavaldustega võid vanema põlvkonna segadusse ajada. Sa ei pea neile oma elufilosoofiat liig põhjalikult selgitama, muidu hakkavad veel muretsema.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Ole liikluses korralik, roolis olles pea piirkiirusest kinni. Kihutamine tundub kuidagi nii mõnus, jalg kipub justkui iseenesest pedaali põhja vajutama.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sõpradega koos võib lõbusaks minna, võite sattuda seikluste keerisesse. Sul tuleb jälgida, et rahakott oleks kindlas ja turvalises kohas, muidu võid kahju kanda.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Algaval eluaastal on su mõttekäigud huvitavad ja omapärased. Kui tahad tähelepanu võita, avalda arvamust ja kõigi pilgud pöörduvadki sinule. Võimalik, et teed pöörde – hakkad huvi tundma uute erialade vastu või jätad mingid õpingud päeva pealt katki. Tööalaselt võib see kasuks tulla, näed oma sihte selgelt.