Roger Moore ja Tanya RobertsFoto: VIDA PRESS
Inimesed
6. jaanuar 2021, 10:40

Selgus 65aastase Bondi-tüdruku ootamatu surma põhjus (7)

Esmalt surnuks kuulutatud, siis ootamatult elusaks osutunud ning lõpuks siiski hinge heitnud endise Bondi-tüdruku Tanya Robertsi surma põhjus on nüüd teada.

Robertsi pressiesindaja sõnul suri 65aastane näitlejanna kuseteede põletiku tagajärjel. Tanya ("007: Surma palge ees", "Kuumad 70ndad") oli jõuluõhtul pärast koertega jalutamas käimist kodus kokku varisenud ja haiglasse viidud. "Võin raske südamega kinnitada Tanya Robertsi surma eile õhtul, 4. jaanuaril umbes kell 21.30 Cedars-Sinai meditsiinikeskuses Los Angeleses," vahendab People.com Mike Pingeli avaldust.

Pingeli sõnul oli põletik levinud neeru, sapipõide, maksa ja seejärel vereringesse.

Surmauudis järgnes segastele sündmustele: näitlejanna kauane elukaaslane Lance O'Brien uskus, et Tanya suri pühapäeval, ja teatas sellest Pingelile, kes teavitas kurvast sündmusest avalikkust. Kuid Lance sai keset teleintervjuu andmist haiglast vapustava uudise, et Tanya on endiselt elus. Paraku suri näitlejanna siiski sama päeva õhtul. Pole päris selge, kuidas segadus tekkida võis. 

Pressiesindaja palub, et kuna Roberts oli loomakaitseaktivist, tehtaks lilllede saatmise asemel tema nimel annetus fondi ASPCA. Peatselt korraldatakse näitlejannale online-mälestusüritus.