Dr DreFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
6. jaanuar 2021, 10:03

Räpimogul sai keset inetut lahutuslahingut aneurüsmi (2)

USA räppar ja produtsent Dr Dre lamab haiglas intensiivravipalatis – teda tabas esmaspäeval ajuaneurüsm. 55aastasel räpimogulil on keerulised ajad: abikaasa Nicole nõuab temalt kaks miljonit dollarit igakuist elatisraha.

USA superstaar avaldas Instagramis tänu perele, sõpradele ja fännidele muretsemise ja toetuse eest. "Mul läheb hästi ja mu meedikute tiim hoolitseb minu eest võrratult," kinnitab Los Angelese nimekas Cedars Sinai meditsiinikeskuses kosuv Dre. "Olen varsti haiglast väljas ja kodus." 

Andre Youngi nime all sündinund Dre on hiphopi mõjukamaid tegelasi, kes on edendanud näiteks Snoop Doggi, Tupaci ja Eminemi karjääri ning kelle varandus võib küündida miljardi dollarini. Kuid eraelus on Drel keerulised ajad: kauane abikaasa Nicole Young andis lahutuse sisse ning nõuab oma osa Dre varandusest. Räppar ise väidab, et ei võlgne eksile midagi. 

#Roommates, it may be a new year, but the extreme messiness involving Dr. Dre’s ongoing divorce from soon-to-be ex-wife...

Posted by The Shade Room on Teisipäev, 5. jaanuar 2021

Daily Maili andmeil nõuab Nicole ligi kahe miljoni dollari suurust igakuist elatist ning advokaadikulude katmist viie miljoni dollari väärtuses. Praegu maksab Dre oma eksile kohtu korraldusel ligi 300 000 dollarit kuus.