Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
6. jaanuar 2021, 05:53

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 6. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Ära lase tagasilöökidel end rivist välja lüüa, hoia silme ees eesmärke. Sul on võimalik karjääriredelil edasiminek teha, keskendu kõige tähtsamale.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kui pead sõidu ette võtma, varu aega ja kannatust. Ümbersõidud või ummikud võivad sind takistada. Kasuta ooteaega selleks, et asjad rahulikult läbi mõelda.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sul on võimalik äritegevust laiendada, ent tuleb kaaluda ka riske. Mõtle, keda sa kui palju usaldada saad. Praegu on ettevalmistuse, mitte veel tegutsemise aeg.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sind võluvad enesekindlad ja ettevõtlikud, targad ja haritud tegelased. Ära lase endale hinge pugeda eksitaval mõttel, et sina sellise inimese armastust ei vääri.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sinu uljad lapsepõlveunistused ei olnud muinasjutt! Kui asjaolud on õiged, saab need päriselt ellu viia. Julgete sammude tegemiseks on vaja enesekindlust ja head plaani.

Neitsi
23. august – 22. september

Teadmised ja oskused on suurim varandus, mida sul on võimalik nii kasutada kui ka pidevalt suurendada. Alati on küllaga arenguruumi.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Muretsemine rahaasjade pärast ei ole õigustatud. Selleks, et olla valmis võtma vastu suuri võimalusi, tuleb esmalt vabaneda väikestest takistavatest hirmudest.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Tee julgeid valikuid, võta vastu see, mida elul pakkuda on! Otsused on ilmselt juba on mõne aja eest tehtud, sul tuleb hirmudest ja kahtlustest lõplikult üle saada.

Ambur
22. november – 21. detsember

On aeg ennast kokku võtta, kõik see, mis varem õpitud ja kogetud, tuleviku nimel tööle rakendada. Oled rikas nii teadmiste kui kogemuste poolest, oska seda õigesti kasutada.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Hommikul aeg justkui seisaks – võimalused on käe ulatuses, ent mingi nähtamatu sein

takistab sind nende poole käe sirutamisel. On vaja hoogu võtta ja julgust koguda.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sul on astuda veel väike samm, et jõuda palju laiemale teele ning oma eesmärke selgemalt näha. Saa pelgusest üle, ole valmis silmitsi seisma inimestega, kes asju otsustavad.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Mõtle täpsemalt, kes on need inimesed, kes sulle head nõu anda oskaksid. Ei ole mõtet arvata, et sa parimat ei vääri, sest sulle antakse just täpselt nii palju, kui sa küsida tihkad.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Seisad võimaluste rohke uue eluaasta lävel, astu julgelt edasi ja ole valmis avastama maailma enda ümber! Vali kaaslasi targasti, ära raiska aega inimeste peale, kes sult ainult midagi saada tahavad – andmine ja võtmine peab tasakaalus olema. Ole oma elu peremees, tüüri kõrgete eesmärkide suunas!