Alari KivisaarFoto: Rauno Vahtre
Tele
5. jaanuar 2021, 11:41

Alari Kivisaar ei olnud aastavahetuse teleprogrammiga rahul: jabur oli see, et igal pool olid samad inimesed (44)

„Kõikides kanalites oli Sepo Seeman, Anu Saagim, Ivo Linna, Koit Toomed ja värgid – see oli too much ausalt öeldes,“ imestab Alari Kivisaar raadiojaama Sky Plus „Hommikuprogrammis“, et kuidas nad suutsid ennast igasse telekanalisse siblida.

Kivisaare sõnul olid aastavahetuse programmid kõik ühe vitsaga löödud. „Kõik tegid sama asja. Mis oli muidugi jabur, oli see, et igal pool olid ühed ja samad inimesed. Ei olnud viitsimist, aga oleks võinud teha statistikat, et kes kui palju kus oli ja kes võitis kõige rohkem ekraaniaega.“

Raadiohääle sõnul nägi ta kõiki aastavahetuse saateid, sest laua taga istumist oli seekord eriti palju ja samuti oli ka laud rohkem lookas kui varem. „Kuna lapsed on nii suured ja lasid istuda, siis sai vaadatud palju kõiki kanaleid.“ Raadiohääle sõnul kippus ta aga mitmeid kordi kanaleid klõpsima. „See oli märk, et ei olnud ühte kanalit, mille külge oleks kinni jäänud,“ tõdeb ta. 

„Mul on suur ettepanek. Ma pakun välja järgmiseks aastavahetuseks ETV, Kanal 2 ja TV3, tulge kord aastas nendeks tundideks kokku ja tehke üks programm. Pange jõud, mõistus ja rahad kokku,“ jagab ta soovitusi.  

Kivisaar jutustab, et kõige parem aastavahetuse saade oli „Edekabel“, kuigi see ei olnud ka tema sõnul üleni hea. „Arvestades, mis sealt vaadata oli, oli „Edekabel“ enam-vähem. Henrik Normann on eraldiseisev üksus, midagi ei ole teha.“