Foto: @sean_mcenroe/Instagram
Inimesed
5. jaanuar 2021, 11:09

Tenniselegendi ja „Seksi ja linna“ näitlejanna poeg võttis naise

Tenniselegend John McEnroe ja näitlejanna Tatum O'Neali poeg Sean McEnroe teatas, et abiellus sügisel. 

"Ma ei kujuta ette paremat moodust 2021. aasta alustamiseks kui jagada teiega uudist, et oleme Niamhiga ametlikult härra ja proua McEnroe," kirjutas kunstnikuna tegutsev Sean Instagramis. Pulmad peeti 29. septembril Arizonas. Kokku oli noorpaar kolinud 2019. aasta algul. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sean McEnroe (@sean__mcenroe)

32aastane Sean seletas People'ile, et oli pulmi mitu kuud saladuses hoidnud kurval põhjusel. "Niamh ootas sügisel last, aga jäime temast esimese trimestri lõpus ilma. See oli hirmus, aga lõpuks olime varasemast veelgi lähedasemad ja tugevamad. Ja meie side on tugevam kui eales."

Seani ema Tatum O'Neal (57) kehastas "Seksis ja linnas" põgusalt Carrie sõbrannat Kyrat, kuid lapsena lõi ta laineid filmiga "Paper Moon" (1973), kus ta mängis koos oma isa Ryan O'Nealiga ("Love Story"). Kümneaastane Tatum võitis oma osatäitmise eest kõigi aegade noorima näitlejana Oscari. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatum O'neal (@tatum__oneal)

Tatum ja McEnroe abiellusid 1986 ning said kolm last: Kevini, Seani ja Emily. Abielu purunes 1992 ning lahutati ametlikult 1994. Pärast lahutust lõi uuesti välja Tatumi noorpõlveprobleem - uimastisõltuvus, ning ta sattus heroiini küüsi. Selle tagajärjel sai McEnroe 1998 laste hooldusõiguse.