Roger Moore ja Tanya Roberts 1985. aasta filmis "007: Surma palge ees". Foto: Vida Press
Inimesed
5. jaanuar 2021, 20:51

SEGASED SÕNUMID: endine Bondi-tüdruk kuulutati enneaegselt surnuks (3)

Eile levis üle maailma uudis omaaegse Bondi-tüdruku Tanya Robertsi (65) ootamatust surmast, mida kinnitasid nii tema pressiesindaja kui elukaaslane. Tegelikkuses suri Roberts alles päev hiljem. 

Filmist "007: Surma palge ees" (1985) tuntud Robertsi elukaaslane Lance O'Brien ja pressiesindaja Mike Pingel teatasid pühapäeval, et näitlejanna suri 65 aasta vanuses. Tanya olevat jõuluõhtul oma California kodu lähistel koertega jalutamas käinud, kuid koju naasnult kokku varisenud ja Los Angelese Cedars-Sinai haiglasse viidud.

O'Brien andis esmaspäeval parajasti telesaatele "Inside Edition" intervjuud, kui sai haiglast telefonikõne: Roberts polevatki surnud. "Te tahate öelda, et ta on elus?" ütles vapustatud mees (kes on end nimetanud nii Tanya abikaasaks kui elukaaslaseks) otse-eetris ja puhkes nutma, vahendab Daily Mail.

Eelnevalt oli ta rääkinud, et Tanya suri pühapäeva öösel ning ta oli jõudnud kallimat enne seda külastada. "Kui ma teda ta viimastel eluhetkedel kaisus hoidsin, avas ta silmad," rääkis O'Brien. "Nägin veel viimast korda tema imekauneid silmi. Tanyal olid maailma ilusaimad silmad."

Pressiesindaja Pingel ütles, et oli Robertsi surmast kuulnud O'Brieni käest.

Praeguseks on teada, et enneaegselt surnuks kuulutatud Roberts tegi haigla intensiivravi osakonnas viimased hingetõmbed esmaspäeval, 4. jaanuaril, mitte päev varem, nagu algselt arvati. 

Roberts tõusis areenile 1980. aastal "Charlie inglite" viimases hooajas. 1985. aasta Bondi-filmis oli ta Roger Moore'i silmarõõm. "Kuumades 70ndates" mängis Roberts Donna Pinciotti (Laura Prepon) ema. Näitlejanna poseeris ka Playboy veergudel ning osales mitmes reklaamiklipis.