Andrus Värnik otsib armuõnne TinderisFoto: Kuvatõmmis/Tinder
Inimesed
4. jaanuar 2021, 16:58

TOHOH! Andrus Värnik proovib armuõnne Tinderis (17)

2005. aastal odaviskes maailmameistriks tulnud Andrus Värnik ühines Tinderiga ja proovib kohtinguäpi kaudu endale kaaslast leida.

Värnik (43) jagab Tinderis endast mitmeid pilte, muu hulgas näitab oma sportlikku vormi, mis kindlasti ühtegi naist külmaks ei jäta. Kas Andrus otsib kohtinguäpist kaaslast või lihtsalt tutvusi, jääb esialgu vastuseta, sest Õhtulehel pole õnnestunud teda sel teemal tabada.

„Eks ma olen selle koha pealt ka targemaks saanud, ei lenda enam hurraaga peale, vaid jälgin mängu – et suhe areneks sujuvalt. Ma võtan aega. Varem talitasin suhetes uisa-päisa nagu tornaado, olin energiat täis ja… Mitte et ma praegu vana oleks, aga varem käis küll kõik oluliselt kiiremini – justkui torpeedo töötas! See on praegu palju olulisem, et oleks aega lasta asjadel loomulikult sujuda,“ tõdes Värnik 2018. aastal Kroonikale antud intervjuus.

Naistemehe kuulsusega Värnik rääkis mullu Eesti Päevalehele, et plaanib salamisi, et viie aasta pärast võiks tal olla naine ja kaks last. „Aga see peab tulema iseenesest, kaubanduskeskuses plakatiga otsides seda ei juhtu.“ 
2014 mõisteti Värnik süüdi korduvas ja suurt valu põhjustanud kehalises väärkohtlemises. Aasta enne seda oli ta oma 39aastasele sõbratarile kallale läinud. Peale sinikate oli naisel ka lõualuu puruks ning paar kuud sai ta süüa-juua läbi kõrre.

Endist odaviskajat tundvate inimeste sõnul olid naise ja Andruse suhted vastuolulised. Ühe tuttava sõnul surus naine end endisele tippsportlasele peale ja too püüdis teda igati vältida. Ühel kohtuistungil oli Värnikule toeks tundmatu sale neidis. Pärast kohtumajast väljumist hoiti veel pisukest distantsi, sadakond meetrit eemal juba Värnik suudles oma kaaslast.

Aastaid tagasi oli Värnik suhtes juuksuri Kairi Peensaluga. Suhte ajal ilmus välja 18aastane gümnasist Brit Vall, kes hooples ajakirjas Kroonika, et ta on maganud Värnikuga. Pärast süüdistas ta teda oma käekella varastamises. Prokuratuur aga ei võtnud koolitüdruku varguskaebust menetlusse.

Andrus Värnik otsib armuõnne Tinderis Foto: Kuvatõmmis/Tinder

Kes veel tuntud nägudest on Tinderis armastust otsinud? 

"Mul oli Tinderi konto ammusest ajast, aga profiil ei olnud vahepeal avalik. Sügisel otsustasin, et hakkan seal rohkem käima ja uusi tutvusi looma. Mu eesmärk ei ole üheöösuhted, nagu mõnedel, vaid pigem vaadata, mis inimestega seal kohtuda võib ja leida uusi tuttavaid," rääkis 2019. aastal tõsielustaar Helen Kõpp, keda kohati toona kohtumisrakenduses Tinder. Nüüdseks on naine oma õnne leidnud ja tänavu novembris kihlus oma kallima Edgar Vennikasega. 

Eelmise aasta maikuus jäi Tinderis silma ka tšellist Silvia Ilves. "Kasutasin seda tihedamini aasta alguses, praegu viskan aeg-ajalt pilgu peale. Uut suhet ma kindlasti ei otsi,” kommenteeris tšellist ja nelja lapse ema toona Õhtulehele.  “Olen tegelikult romantiline inimene ja kui tahan tõsist suhet, siis Tinderist ma seda ei leia. Ma ei kujutaks ette, et kui pulmapäeval küsitakse, et kus te tutvusite, vastan: "Tinderis,"" naeris naine. “See ei ole lihtsalt minu jaoks romantiline koht, kus oma tulevase mehega tutvuda."

Alaealisega seksimise ja prostituudi peksmise eest vangis istunud Teet Märtman ehk "Võsareporteri" ärikaksik oli portaalis kaaslase otsingul 2020. aasta märtsis. 

Aprillis jäi tinderdamisega silma hüpnotisöör Maris Saar. "Tinderiga on selline põnev lugu, ühelt poolt on ta üsnagi paeluv - justkui lihtne ja kiire viis kuidas leida "see õige" - vähemalt nii reklaamitakse. Teiselt poolt, kui inimeste tähelepanu jaotus on täpselt nii nagu on, siis sisukate vestluste jaoks on vaja endal soovi ja tahet," rääkis ta Õhtulehele.