Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
4. jaanuar 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 5. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Hea päev tööalaste plaanide tegemiseks, karjääri edendamiseks. Märkad detaile, näed samas aga ka laiemat plaani – saad endale kindlama ettekujutuse, kuidas tegutseda.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Hommikul on raske end käima saada. Päeva ei tohiks laiseldes mööda saata. Jutuajamised nii kallimaga kui ka äripartneriga võivad olla viljakad ja edasiviivad.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Oskad teadmisi ja oskusi töises vallas õigesti rakendada, sul tekib huvitavaid ideid. Pead silmas ka kasu saamist, on lootust rahakotti omajagu paksendada.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Lihtne on vastassooga suhelda ning tundeid sõnadesse panna. Kui tahad kellegagi tutvuda, astu talle ligi ja tee juttu, kui aga kedagi väga armastad, ütle talle seda.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Töö edeneb kenasti, eriti juhul, kui sul on vaja infot koguda või edastada. Palju aitab edasi see, kui meenutad varasemaid kogemusi ja seda, mida oled varasemalt õppinud.

Neitsi
23. august – 22. september

Hea päev õppimiseks, aga ka oma teadmiste demonstreerimiseks. Võimalik, et sul tuleb kellelegi infot jagada, õpetaja rollis oled sõiduvees.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Täna on mõistus terav, oled ka väga tähelepanelik. Suudad avanevaid võimalusi hoobilt märgata ja ära kasutada. Võid tutvuda mõjuka isikuga, kes sind palju aitab.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Saad aru, kuhu sa välja jõuda tahad, näed suurt plaani ja pikemat perspektiivi. Sul on võimalik astuda konkreetseid samme edu suunas, sõlmida kontakte või alustada õpinguid.

Ambur
22. november – 21. detsember

Küllap saad kinnitust, et varasemad sammud on olnud õiged. Varem paika pandud eesmärgid lähtuvad su südamehäälest ja sisemisest sunnist. Kõnni julgelt oma teed.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Hea aeg selleks, et mõttekaaslastega nõu pidada ja ühiseid tulevikuplaane seada. Arutelud on konstruktiivne ja samas lennukas – teete optimistlikke, ent teostatavaid plaane.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kui vaja, mine ülemusega tähtsatel teemadel rääkima. Mõtle hästi läbi, mida talle ütled, avalda mõtteid selgelt. Sind võib edu saata uuele töökohale kandideerimisel.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sobiv päev tegutsemiseks koos nende inimestega, kellega sul on ühised tulevikuplaanid. Tasub üheskoos oluliste asjade üle arutleda ja teadmisi-kogemusi jagada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Algaval isiklikul aastaringil oled suurepärases vaimses vormis. On hea aeg parema töökoha otsimiseks või siis kõrgema ametikoha taotlemiseks praeguses valdkonnas. Teadmisi tasub täiendada reaalsetest vajadustest lähtuvalt – õpi seda, mida vajad, et töises plaanis edukamalt läbi lüüa.