Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
3. jaanuar 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 4. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tööaasta läheb kohe täie hooga käima – energiat on sul palju. Lihtne on koostööd teha, arvestada ka teiste vajadustega, enda soove seejuures tagaplaanile jätmata.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sa ei pea ülemäära pingutama, millegi pärast pabistama või vihastuma. Asjad sujuvad lihtsalt ja loomulikult. Tee oma tööd rahulikult ja kindlakäeliselt.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Mis iganes plaane ja ideid tasub mõttekaaslastega arutada. Teiste teadmised ja kogemused on sinu mõtetele täienduseks, üheskoos jõuate parimate lahendusteni.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sulle on tähtis esmajoones see, et vaeva nägemine ka rahaliselt ära tasuks. Silmas tasub pidada seda, et asjad edenevad kiiremini, kui sul on hakkajaid kaaslasi.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Praegu arenevad tutvused on pigem seotud töise eneseteostuse kui isikliku õnnega. Tasub oma tegemistesse kaasata inimesi, kes on välismaal õppinud või töökogemuse saanud.

Neitsi
23. august – 22. september

Küllap lähevad asjad plaanipäraselt ja ladusalt. Kui sul nõust ja jõust puudu jääb, ära pelga kaaslaste poole pöörduda. Vajadusel sind aidatakse.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Armas inimene on ilmselt valmis sind su plaanides toetama. See teeb su meeleolu heaks, suurendab optimismi ja annab sulle hoogu, et julgelt ja kindlalt edasi minna.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sul peaks lihtsa vaevaga õnnestuma päeva planeerimine nii, et leiad aega kõige vajaliku jaoks nii töisel rindel kui ka kodus ja tegutsed ilma suurema tormamiseta.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sinult tullakse ehk nõu küsima või palutakse isegi suurema publiku ees mingeid asju selgitada. Küllap saad oma teadmistega särada. Õpetaja roll sobib sulle väga hästi.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Äriasjade korraldamisel toetud suuresti varasema kogemuse raames õpitule, ent abi võib olla ka õpetussõnadest, mida vanemad või vanavanemad sulle kunagi jaganud on.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Küllap piisab olulise info hankimisel sellest, kui õigel hetkel vajalikele inimestele piisavalt lähedal seisad ning tabad ära momendi, mil neile küsimusi esitada.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Tuleb varem pooleli jäänud äriasjad või finantside korraldamine uuesti kätte võtta ning sellega tasapisi edasi liikuda. Meeleolu muutub asjalikumaks ja tempo kiiremaks.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Uuel isiklikul aastal juhindu edasiviivatest ja ambitsioonikatest plaanidest, mis juba mõne asja eest välja töötatud sai. Edu saadab sind töises vallas, kui vaid õige hetke ära tabad ja otsustavaid käike teed. Silmapiiril võib terendada unistuste ametikoht, sellele pürgimiseks on vaja tugevat tahet.