Inga LungeFoto: Aldo Luud
Inimesed
2. jaanuar 2021, 13:24

Uus amet! Inga Lungest saab Lõuna-Eesti hommikuprogrammi uus raadiohääl: olen taas õpilase rollis (8)

"Mul on ääretult hea meel liituda Ring FM-i vahva seltskonnaga. See on suur rõõm ja väljakutse aidata kuulajatel päeva positiivselt alustada," räägib Inga Lunge uuest tööst. 

Alates esmaspäevast, 4. jaanuarist, toimub Lõuna-Eesti hommikuprogrammis oluline muudatus. Saatejuht Kristjan Veedleri mehelikule karismale asub väljakutseid esitama uue saatejuhina armastatud näitleja ja laulja Inga Lunge.

"Mul tuleb lihtsalt hüpata hästi töötava veduri peale ning nautida sõitu. Iga positiivne uudis, teema ja mõte on praegusel ajal olulise kaaluga, et meie kõigi immuunsüsteemi tugevana hoida," tõdeb Lunge. 

Lõuna-Eesti hommikuprogrammi tegijaid on sihikule võtnud Lõuna-Eesti tegemised ja siinsete inimeste tavalised suuremad ja väiksemad mured ning rõõmud. Piirkondlikud sündmused ja tegemised toovad edaspidi teieni hommikuprogrammi saatejuhid Kristjan Veedler ja Inga Lunge.

"Raadiotöö on minu jaoks midagi täiesti uut. Olen taas õpilase rollis, püüan kindlasti Kristjanit palju jälgida, et töö tehnilise poolega hästi hakkama saada. Olen põnevil ja tänulik, et elu uusi ja huvitavaid väljakutseid pakub," jutustab uus raadiohääl Inga.