Justin BieberFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
1. jaanuar 2021, 16:00

UUS KUTSUMUS: Justin Bieber tahab saada skandaalse hiidkiriku hingekarjaseks

Seltskonnaajakiri OK! väidab, et Justin Bieber on seadnud sihiks saada pastoriks. Endine lapstäht tahab liituda Hillsongi hiigelkirikuga, mis hiljuti tema endisele sõbrale pastor Carl Lentzile abielurikkumise eest sule sappa pani.

"Justin ei kavatse muusikukarjäärist loobuda, aga ta tunneb tähtsamat kutsumust," ütleb ajakirja allikas. "Ta tahab uuel aastal päris ehtne kirikuõpetaja olla."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carl Lentz (@carllentz)

26aastane laulja on kinnitanud, et Hillsongi kirik päästis ta uimastite ja teiste probleemide küüsist. Bieberist kujunes Austraaliast alguse saanud hiigelkiriku kuulsaim toetaja. Tal olid ülimalt lähedased suhted hipsterpastor Lentziga, kelle jumalateenistusi on võrreldud rokk-kontsertidega. Ent hiljuti vallandati pastor Carl kirikust moraalsete vajakajäämiste tõttu. Ilmnes, et abielumehest hingekarjasel oli tänavu salasuhe. Nüüdseks on selgunud, et Lentz on oma naistele truudust murdnud teistegagi. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carl Lentz (@carllentz)

"Justin usub, et ta on suuteline Hillsongis korra taastamiseks ise juhtpositsioonile asuma. Ta pole eales nii õnnelik ega terve olnud ning ütleb, et võlgneb selle eest tänu Hillsongile."