Chrissy TeigenFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
1. jaanuar 2021, 14:00

AUS ÜLESTUNNISTUS: Chrissy Teigen seletab, miks ta alkoholiga lõpparve tegi

Chrissy Teigen pole juba kuu aega alkoholi pruukinud. Oktoobris raseduse katkemise üle elanud sotsiaalmeediastaar tunnistab, et ei osanud napsiga mõõtu pidada.

35aastane kahe lapse ema seletas Instagramis, et otsusele alkoholist loobuda aitas kaasa Holly Whitakeri raamat “Quit Like a Woman: The Radical Choice to Not Drink in a Culture Obsessed with Alcohol".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

"Kuu aega tagasi sain selle raamatu oma arstilt ja sõbralt sünnipäevaks," pihtis Chrissy Instagram Storys. "Mul oli villand oma margi täistegemisest inimeste ees (mul on ikka veel piinlik), olin väsinud päevasest joomisest ja sellest, et kella kuueks õhtul olen nagu kalts," vahendab New York Post.

Sellest päevast peale on Chrissy kaine olnud ning soovitab raamatut kõigile - ka neile, kes ei plaani alkoholist loobuda - olla silmiavav lugemine.

New Yorgi kõmuleht meenutab, et Teigen rääkis juba 2017. aasta intervjuus, kuidas ta on napsiga liiale läinud. "Harjusin, et võtsin klaasi veini, sellal kui mulle soengut ja meiki tehti. Siis sai sellest klaasist juba auhinnagala eelne klaas. Ja siis mitu klaasitäit galal enesel. Ja siis ma põdesin, et tegin margi täis inimeste ees, keda ma väga austasin."