Brigitte Susanne HuntFoto: Robin Roots
Tele
1. jaanuar 2021, 11:48

Sketš on vestlusõhtust "Head tüdrukud nii ei tee"

Brigitte Susanne Hunt avaldas, mida ütles talle ekskallim pärast seda, kui oli petmisega vahele jäänud (65)

Brigitte Susanne Hunt avaldab saates "Kaks kanget. Suur aastavahetusshow!", et temal on kindel maitse meeste osas. Üks neist on truudusetus!

"Kui ma järgmise mehe endale saan/võtan, siis ma lähen ja viin ta sinna parki, kus koerad mängivad, ja ütlen, et näed mängi oma sõpradega. Või siis terapeudi juurde, sest mul on väga kindel meeste maitse," alustab Brigitte selgitamist. "Kui Anule (Anu Saagimile – toim.) meeldivad rikkad noored soomlased, siis minule meeldivad pikad mehed. Nad ei pea olema ilusad, kui me vaatame pilte ehk minu ajalugu. Ja kindlasti mitte truud, sest eelviimane kord, kui olin suhtes, siis terve Eesti elas kaasa, kui mind peteti." 

Nimelt teatas Brigitte 2019, aasta oktoobris sotsiaalmeedias, et otsib endale kiiremas korras uut korterit, kuna tema elukaaslane Ron Nõmm, kellega ta oli koos olnud juba üle aasta, pettis teda, suudeldes teist tüdrukut. „Ma üürin kiiremas korras omale korteri, kuhu ma kolin kohe ise sisse. Kõikidele, kes saatsid mulle videoid, see on tõsi, et minu endine peika Ron suudles tõepoolest peol teise naisega. See on tõsi, ma kinnitan seda. Ja ilmselgelt on see suhe läbi,“ kinnitas Brigitte toona oma Instagrami story's.

"Ma räägin natukene sellest hommikust," sõnab Brigitte, et kui Ron koju tuli, siis raadiohääl näitas mehele neid videoid. "Teate, mis ta mulle vastas?" – "Aga see ei ole ju mina." Nii et võib öelda, et ka intelligentsuse koha pealt olen ma teinud väga õigeid valikuid. Rikkaid mehi pole mul kunagi olnud. Ma olen harjunud – jõuludeks saan sokke, küünlaid ja külmkapimagneteid."

Sketš on vestlusõhtust "Head tüdrukud nii ei tee"

Vestlusõhtu "Head tüdrukud nii ei tee" - Anu Saagim; Brigitte Susanne Hunt; Liina Pulges Foto: Dmitry Knut