Villemdrillem ja Elina BornFoto: Martin Ahven
Saund
30. detsember 2020, 23:26

Villemdrillem loo „niiea“ edust: arvasime, et see läheb lendu, aga me ei teadnud, kui kõrgele (1)

Tänavu oli kümnete tuhandete eestlaste suvehümniks Villemdrillemi ja Elina Borni lugu „niiea“, mida tõestas ka Aastahitil saadud teine koht. „Mul on hea meel, et minulgi on lõpuks kurikuulus Aastahiti auhind, mille Villem lahkelt mulle andis. Suvehiti auhinna andsin mina lahkelt talle,“ naerab Elina.

„Arvasime, et see laul läheb lendu, aga me ei teadnud, kui kõrgele. Iga koht oleks tore olnud, juba esikümnesse jõuda oli tore. Minu õnnitlused lähevad võitjatele, aga olen natuke kurb 5MIINUSE pärast, kes jäid esikolmikust välja. Kuid nad ei kao kuhugi, samuti meie, järgmisel aastal tuleme veel vingemalt,“ lubab Villemdrillem.

Mehe sõnul ei olnud ta alguses kindel, kas Born tahab tema loos kaasa lüüa. „Mul oli idee, millist laulu tahan teha. Karl Killing tegi instrumentaali põhja ja Kevin Niglas käis sellest samuti üle. Loole oli vaja naisvokalisti ja arvasime, et Elinal on väga võimas ning hea hääl, mis osutus tõeks. Kui Elina poole pöördusin, siis kartsin, et ta pole nõus.“

Elina ei võtnud otsustamiseks aga palju aega: „Kuulasin lugu ja ütlesin, et näen selles väga palju potentsiaali.“

Kuigi kuulajad hääletasid nende loo auväärsele teisele kohale, ei kavatse kumbki suuremat pidu pidada. „Mul pole isu tähistada. Olen kodukana – lähen koju, mängin konsoolimänge, olen oma tüdruksõbraga või vaatan filme. Ma ei viitsi kuhugi minna, mind ei tõmba,“ ütleb Villemdrillem. „Ka mina lähen koju ja olen oma peika ning koeraga,“ lisab Elina.

Villemi aknalaual ilutseb juba üks auhind, mis saab nüüd lisa – noormees pärjati tänavu ka R2 aasta uue tulija tiitliga. „Peab vaatama, kuidas järgmisel aastal läheb, äkki peab juba spetsiaalse auhinnariiuli soetama,“ mõtiskleb ta.