Kirsti TimmerFoto: Terje Talts
Õhtulehe horoskoobid
30. detsember 2020, 21:01

AASTAVAHETUSE MAAGIA! Kirsti Timmer õpetab, mida teha, et uus aasta tuleks selline, nagu soovid

Aasta lõpp on kohe-kohe käes ning kaardimoor Kirsti Timmer annab oma blogis ka mõned soovitused, mida aastavahetuse ööl teha, et uus aasta tuleks täpselt selline, nagu sina ise soovid ja tahad. 

"Kuu on kahanemas ja hea aeg on saata ära kõik see, mida sa oma ellu enam ei vaja. Jäta maha pahed, võid alustada kaalulangetamist, pese pesu puhtaks ja korista toad - tehes seda kahaneva kuuga saab kõik puhtam ja püsib ka kauem puhas," kirjutab ta. 

Kirsti kirjutab, et hetkel, kus aasta on vahetunud või kohe vahetumas, tuleks seista lävepakule või väravale. "Nii, et saaksid justkui ühest ruumist teise astuda. Uksepakul õuest tuppa. (Värava puhul siis väravast sisse).
Seisa lävepakul või väraval ja mõtle kõige selle peale, millest tahad oma elus loobuda. Mis on olnud selles aastas või sinus endas sellist, mida sa uude aastasse kaasa ei taha võtta. Mõtle kõik need asjad justkui enda seljas olevasse seljakotti. Kui oled kõik mõtted ja tunded sinna "kotti" pannud, siis visualiseeri selgelt seda seljakotti ja kujuta ette kuidas sa võtad selle koti seljast ja jätad vanasse aastasse.

"Ma ei võta seda endaga uude aastasse kaasa, ma loobun nendest mõtetest, tunnetest, haigustest, probleemidest. Jätan nad siia aastasse maha ja astun uude aastasse parema, tublima (mida iganes sa siis soovid, loetle ette) ja puhtamana. Olen kõikide õppetundide eest tänulik".

Siis jäta see kott maha ning astu üle lävepaku tuppa või väravast sisse. Sulge enda järel uks ja kujuta ette kuidas kõik millest soovisid loobuda jäi sinna, teisele poole."

Kuidas aastavahetuse öö maagiaga edasi talitada, loe juba Kirsti blogist.