Priit LoogFoto: Robin Roots
Inimesed
30. detsember 2020, 14:16

Priit Loog: vahel varastan pere arvelt aega ja tegelen liiga palju asjadega, mis kodust väljapoole jäävad

"Võiks arvata küll, et nüüd ollakse rohkem koos, aga ma vist selles mõttes musterisa kandidaat ei ole. Olen ikkagi väga tihti kuskil lennus omadega ja kodus liiga palju võib-olla pole," tõdeb näitleja Priit Loog "Vikerhommikus" ja lisab, et satub igasugustest põnevatest hobidest ja tegevustest kergelt sõltuvusse.

"Oma parema äranägemise järgi proovin neid asju hoida kogu aeg balansis – pereelu ja kõiki muid tegemisi –, aga ilmselt, kui küsida minu kalli elukaaslase käest, ütleks tema kindlasti, et Priitu näeb kodus kui kuuvarjutust. Ma ise arvan, et olen päris tubli, aga ilmselt vahel varastan pere arvelt aega ja tegelen nende asjadega, mis kodust väljapoole jäävad, liiga palju," sõnab näitleja.

Üks Loogi hobidest on fotograafia ja eelkõige meeldib talle pildistada vaatepilte, milles on olemas see miski, mida on keeruline sõnadesse panna. Eelmisel aastal sai ta aga pildistamisega rohkem tegeleda kui tänavu: "Mõnes mõttes on seda sel aastal saanud vähem teha, kuna teatris on tööd palju olnud."

Tööalaselt ongi Priit praegu kogu tähelepanu teatrile suunanud, sest ühtegi filmistsenaariumit tema laual praegu ei ole. Loog tõdeb, et teeks võimaluse korral mõnes filmis hea meelega kaasa, ent kuna Eesti on väike, tuleb mõista, et kõikidele näitlejatele filmirolle ei jagugi.

Priit loodab, et uuel aastal muutub koroonaviirusest tingitud olukord paremaks, piirangud kaovad ja inimesed leiavad taas tee teatrisaali. "Väga kummaline on mängida laval, kui sa põrutad sinna tühja saali," ütleb Loog.