Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
29. detsember 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 30. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Kuigi sul on küllaltki kiire, leia aega lähedastele. Kui armsad inimesed sind mõistavad ja toetavad, on lootust ka karjääris edu saavutada.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Pane hästi tähele, mida sa mõtled. Ja kaalu hoolikalt, mida öeldust valjul häälel välja öelda tasub. Ära enne aasta lõppu kellelegi riidu pööra!

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Rahaasjus ole täna ettevaatlik! Sul on kalduvus lahke käega laristada, pärast – siis, kui selleks juba hilja! - aga võid siiski tunda, et oled ülemäära kulutanud.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Energiatase on väga kõrge, tahtejõudu palju. Täiskuu mõjul on soodne aeg muudatusteks, eriti aga selleks, et parandada vanu vigu või loobuda halbadest harjumustest.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Need inimesed, kes valdavad sullegi vajalikku infot, ei pruugi seda täielikult ega õigeaegselt edastada. Pead nägema vaeva selle nimel, et suhted kaaslastega korda saada.

Neitsi
23. august – 22. september

On soov pigem üksinda ja omas tempos tegutseda. Sa ei ole nüüd just eriti seltskondlik. See, kui teised tulevad oma mõtteid avaldama või midagi soovitama, mõjub ärritavalt.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kasuta aega ja energiat selleks, et end tööalaselt tõestada. Kui töös on probleeme, võta neid kui vahendit näitamaks, kuivõrd osavalt nende lahendamisega hakkama saad.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Teel olnud takistustest on lihtsam üle saada. Ole paindlik ja muuda oma plaane vastavalt olukorrale. Kui sind on vaevanud mingi haigus, on nüüd lootust sellest paraneda.

Ambur
22. november – 21. detsember

Mõtle väga põhjalikult, kellele ja mida sa rääkida võid. Aeg pakub karjäärialaseid võimalusi, ent palju sõltub sellest, kas suudad leida õiged inimesed, keda usaldada.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Suhete tasandil raskevõitu aeg. Nii lähedaste inimeste kui ka äripartneritega on raske head kontakti saavutada, sa ei leia õiget moodust, kuidas neile läheneda.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Intuitsioon on hea, oskad olulisi märke tähele panna ning sisetunde abil õigeid otsuseid teha. Need inimesed, kes praegu sinu abi vajavad, on sulle tulevikus kindlaks toeks.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Alusta ettevõtmisi arvestades, et kõige edukam oled asjus, mis vajavad loomingulist lähenemist. Samuti edenevad hästi loomadega ja loodusega seotud tegemised.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Täiskuuga algav eluaasta on emotsionaalselt laetud. Jõudu ja julgust on tavapärasest rohkemgi, oled eesmärgikindel ja uljas. Õiged otsused sünnivad tihtipeale kiirelt, toetudes tugevale sisemisele vajadusele. Ole avatud, suhtle inimestega eelarvamuste vabalt, ole tähelepanelik ja abivalmis.