Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
2. jaanuar 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 3. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Hoia pigem madalat profiili, ära kipu tähelepanu keskmesse. Lihtsalt puhka ja kogu eelolevaks aastaks jõudu. Järske otsuseid teha on praegu riskantne.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sul on ehk tekkinud plaane, mis tunduvad olevat suurepärased ja kiiret edu tõotavad, ent enne nende elluviimist peaksid kindlasti asja mõne targa inimesega arutama.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Samad probleemid, mis paari kuu eest segadust põhjustasid, võivad taaskord pinget tekitama hakata. Nüüd aga peaksid sa juba kogemuse võrra targem ja kavalam olema.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Mõistad hästi oma tegelikke vajadusi – tead, mida sa tahad ning leiad võimalusi selleks, et oma eesmärke saavutada. Hea päev tulevikuplaanide tegemiseks.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Ühest küljest võivad avaneda võimalused edasiminekuks, ent teisalt ilmneb ka segavaid faktoreid. Seisad silmitsi probleemidega, mis on targa tegutsemisega lahendatavad.

Neitsi
23. august – 22. september

See ei pruugi sulle küll meeldida, ent paraku ei sõltu kõik ainult sinust. Ei ole mõtet proovida muuta seda, mis ei ole sinu võimuses. Kasuta mänguruumi, mis sul olemas on.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Hoolitse kenasti tervise eest, hoia end tasakaalus. Parem oleks, kui sa ei alustaks täna veel uusi äriprojekte ega teeks rahalisi tehinguid, millega kaasneb risk.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Su ümber on igasuguseid inimesi, ära usalda kedagi kergekäeliselt. Keegi ehk kadestab sind või kannab kauna kunagi lahendamata jäänud konfliktide pärast.

Ambur
22. november – 21. detsember

Oled saanud mõnda aega rahulikumas tempos liikuda, nüüd aga tekivad olukorrad, kus oled sunnitud tegutsema ja oma soovide või õiguste eest aktiivselt võitlema.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Armuasjad teevad päeva sinu jaoks meeldivaks. Pööra oma kallimale pidevalt tähelepanu, kindlasti võta aega ka selleks, et pikki tunde kahekesi veeta ja unistada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Usud endasse, ent liigne enesekindlus võib tagasilööke tuua. Mõtle enne, kui kellegi või millegi suhtes oma suhtumise välja kujundad või tähtsaid otsuseid teed.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Oled mõtetes ilmselt ikka veel eelmises aastas. Jäta hinge alles kõik ilus, mis on minevikust kaasa võtta. Jätkugu sul südikust arendada edasi suhteid, mis südant puudutasid.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Algaval eluaastaringil tuleb sul olla enesekindel, saada üle kõhklustest ja kahtlustest, mis aeg-ajalt meelerahu rikuvad. Parimad kaaslased on need, keda ammu tunned ning täielikult usaldada saad. Ehkki tööd tuleb sul teha palju, leia kindlasti aega ka elu nautimiseks ja lõbutsemiseks.