Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
1. jaanuar 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 2. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Kipud teiste peale lootma. Tundub, et sa ei pea ise suurt pingutama, sest kaaslaste hulgas leidub alati keegi, kes asjad korda ajab. Lähed pigem kergema vastupanu teed.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Oled kuidagi püsimatu. Tundub, et hea on seal, kus meid ei ole, sind vaevab nimetu igatsus. Sisimas tunned, et tahaksid mingid asjad sinnapaika jätta ja kaugele ära sõita.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sõprade seltsis nädalavahetuse veetmine võib kujuneda ootamatult pingeliseks. Kas isiklikel või ühiskondlikel ja poliitilistel teemadel võib tuliseks vaidluseks kiskuda.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

See, kuidas armastatud inimene täna käitub, võib mõistmatu olla. Raske on ka mingitesse kohustustesse süveneda, sest mõte on peamiselt suhete analüüsimisel.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Täna sujuvad armuasjad eriti harmooniliselt ja õnnelikult – suudate kallimaga teineteist lausa sõnadeta mõista, loete teineteise soove ja tundeid silmist.

Neitsi
23. august – 22. september

Keegi võib sulle üllatuse valmistada. On sinu teha, kas näed seda positiivses või negatiivses valguses. Mida paindlikum ja avatum oled, seda lihtsam on sul toimuvaga kaasa minna.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Mingi vastuolu valitseb pereasjade ning armuasjade vahel. Keegi pereliikmeist võib su isiklikku elu kommenteerida, mis sinus vastuseisu ja põgenemisiha tekitab.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Tahad midagi uut ja erilist proovida. Kõrgused ja kiirused võivad sind ahvatleda. Hea päev näiteks uue seiklusliku hobi proovimiseks, liikluses ole eriti ettevaatlik.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sa ei pruugi suuta rahaasju kontrolli all hoida, mingid asjad juhtuvad sinu tahtmisest hoolimata ja võivad plaanid sassi ajada. Kohanemisvõime aitab kiirelt reageerida.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Võid tajuda, et perekondlikud tavad ja kirjutamata seadused piiravad sind tublisti ega lase sul end armuasjus piisavalt vabalt tunda. Tekib vastuolu kohusetunde ja ihade vahel.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Ära hakka end nädalavahetusel tööasjadega kurssi viima ega rahutult oma meiliboksi kiikama. Mõned asjad kannatavad veel oodata, ära riku mõnusat rahulikku meeleolu.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sul tuleb leppida sellega, et sa ei suuda maailmas toimuvat enda kontrolli all hoida – teiste käitumisest sõltub palju. Võimalikud on üllatused ja plaanide muutused.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Algamas on võimaluste rohke, ent mõneti vastuoluline aastaring. Arendada uusi rahuldust pakkuvaid armusuhteid, kuid seejuures võivad sind pidurdada mineviku mõjud ning nendest tulenevad hirmud. Sul tuleb selgelt aru saada, et kunagised äpardused on möödas, siin ja praegu on kõik võimalik.