Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
31. detsember 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 1. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Kui ka füüsiliselt puhkad, on su mõte ometi ergas. Kavandad juba uljalt, mismoodi varem valmis hautud plaane uue aasta esimesel töönädalal kiiresti töösse rakendada.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Merkuuri ja Neptuuni sekstiili mõjul tunned ennast ilmselt meeldivalt. Tasakaalus on see, mida sa mõtled ja mida sa emotsionaalselt vajad.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Oled loomingulisel lainel. Võimalik, et sa ei malda uut töönädalat ära oodatagi, vaid paned juba täna kirja töiselt edasi viivaid mõtteid või äriideid.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tahad pühenduda lihtsalt elumõnude nautimisele. Lõbusate inimeste keskel tunned end hästi, võid jutustada ja kaaslasi naerutada ning hõrgutistel hea maitsta lasta.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Hea on koos kallimaga puhata. Võite niisama kodus lesida ja midagi head nosida, aga ka minna mõnda toredasse lõbustusasutusse, kus teid kenasti hoitakse ja viisakalt teenindatakse.

Neitsi
23. august – 22. september

Probleeme võib tekitada see, et su ootused teistele on liiga kõrged – leiad, et nende vastutus on suurem ja nad peavad ära tegema ka asjad, mida võiksid enda peale võtta.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sul on raske midagi endale keelata, raha lausa lendab tuulde. Ostlemine internetis pakub naudingut, samas võivad täna soetatud ilusad asjad kasutult kapinurka seisma jääda.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Ootad kallimalt ehk liiga palju. Kuidas ta ka ei pingutaks – sa ei ole ikka rahul. Ära tekita teises tunnet, justkui ta sulle midagi võlgneks.

Ambur
22. november – 21. detsember

Enesekriitikat sul täna napib, kipud end väga targaks pidama ja õpetama teisi ka asjus, milles tegelikult nemad pädevamad on. Ära pane end piinlikku olukorda.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Õhus on armastust, salapära ja seksuaalsust! Kergem on suhteid arendada, oma tundeid ja kiindumust välja näidata ja füüsiliseltki väljendada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Maga hommikul korralikult välja, luba endale lihtsalt vedelemist. Pead võib tõsta edevus, nii paned välimusele suurt rõhku, et teiste seas silma jääda.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Mõnus on tegeleda loominguliste hobidega või hoopis unistada! Eriti hea on sul olla siis, kui saad enda unistustest kellelegi rääkida ning tema sinuga kaasa mõtleb.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Jupiteri ja Saturni soodsa mõju all algaval uuel (elu)aastal on sul küllaga püsivust ja tahtejõudu. Äritegevuse vallas sead endale kõrged sihid, mille poole kindlameelselt liigud. Sul õnnestub tegevusvälja avardada ning uusi tarku ja lugupeetud koostööpartnereid leida.