Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
30. detsember 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 31. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Aasta lõpupäeval tempo kiireneb, varem justkui seiskunud tegemised saavad taas hoo sisse. Probleemidele lähed julgelt vastu, nüüd võib tekkida uutmoodi ideid nende lahendamiseks.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Aasta lõpul vaatad optimistlikult tulevikku, küllap planeerid mõttes tööalaseid käike. Tunned sisemas kindlalt, et peagi avanevad uued võimalused oma oskuste rakendamiseks.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Vali hoolega seltskonda, kellega koos uut aastat vastu võtad – ehkki naudid pidupäevamelu, vajad ka võimalust üksi olla, ehk isegi pisut nukrutseda meenutades seda, mis möödas.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Jäta tööasjadele mõtlemine ja käikude kavandamine tagaplaanile, veeda palju aega sõprade või kallima seltsis. Võib juhtuda, et sõprussuhe areneb kiiresti armastuseks.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Arvata võib, et see on sinu jaoks eriti meeleolukas päev. On mitmesuguseid võimalusi lõbusas seltskonnas lustimiseks ja vaevalt sa neid kasutamata jätad.

Neitsi
23. august – 22. september

Ära mõtle pidevalt asjaoludele, mis sind piiravad ja takistavad. Otsi lahendusi, aga tee seda rahulikult, mõtle oma käigud läbi ja maanda riskid.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Ilmselt on sulle uskumatuna tundunud, et ka saunapidu võib pidada nii, et igaüks võtab leili enda saunas, aga arvuti kaudu ühenduses olla on vapustavalt lõbus. Proovi ära!

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Meenuta mööduva aasta õnnestumisi, proovi ka luhtaminekute juures märgata midagi head. Ära raiska aega muretsemiseks ja põdemiseks, mine julgelt tulevikule vastu.

Ambur
22. november – 21. detsember

Uue aasta võiksid sõprade keskel vastu võtta. Olulisi probleeme pole mõtet sel õhtul selgeks rääkima hakata, emotsioonid on tugevad ja võivad üle pea kokku lüüa.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sul on hästi palju meenutada, oled mööduval aastal saanud suuri õppetunde. Oska nende eest tänulik olla, võta kogemust kui hindamatut varandust.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sina vaatad eriti uljal pilgul tulevikku! Tunned, et see, mis möödas, on tõesti selja taha jäänud. Oled valmis tiivad välja sirutama ja kõrgelt lendama.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Võiksid täna õhtul parimate sõpradega olla, aga suurt pidu pole mõtet püsti panna. Pigem tehke koos midagi müstilist, viige läbi uuele aastale jõudu andev rituaal.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Ära enda sünnipäeva tähelepanuta jäta! Ehkki kalendri järgi tähistatakse vana aasta lõppu, algab sinu isiklik uus aastaring juba täna! Seda tuleb tähistada. Eesootaval aastal haara kinni võimalustest õppida ja areneda, maailma avastada. Eriti hoolikas tuleb sul olla info selekteerimisel.