Eddie Van Halen (paremal) ja Sammy Hagar 2004. aastal. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
29. detsember 2020, 13:58

Van Halen jõudis enne surma vihamehega ära leppida

Oktoobri algul vähki surnud Eddie Van Halen jõudis ära leppida oma bändi vahepealse vokalisti Sammy Hagariga, kellega ta oli aastaid vaenujalal olnud.

Hagar rääkis ajakirjale Variety, et kui ta Eddie halvenevast tervisest sai, püüdis ta kitarristiga ühendust võtta, et sõjakirves maha matta. Hagarist sai 1985. aastal ansambli Van Halen senise laulja David Lee Rothi asemik. 1997 viisid ammused pinged tema lahkumiseni. 2000. aastatel algul toimus põgus taasühinemine, kuid vimm ansambli liidri Eddiega jäi. 

Sammy pöördus nii Eddie venna, mänedžeri kui sõprade poole, anudes, et nood teda Van Haleniga ühendusse viiksid. "Ütlesin: "Tahan ta sõber olla, tahan vaenukirve maha matta." Aga nad ei saanud seda tehtud." Viimaks viis koomik George Lopez vihamehed kokku. "Ütlesin: "Ma armastan sind," ja põmm, kõik oli unustatud. See oli imeilus," meenutas Hagar härdalt.

TMZ.comi teatel kremeeriti Eddie Van Haleni surnukeha 28. oktoobril. Hevikuulsuse soovi kohaselt puistati tuhk tema Malibu kodu lähdal merre.