Monaco vürst ja vürstinnaFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
28. detsember 2020, 16:17

SKANDAAL: kas Monaco vürstil on kolmaski sohilaps?! (1)

Monaco vürstinna Charlene lasi hiljuti oma pea poolkiilaks pügada - on see reaktsioon uuele sohilapseskandaalile, mis tema meest Albert II-t ähvardab?

42aastane Charlene poseeris koos abikaasa ja kaksikute ning meheõe Stephanie ja tolle perega Monaco õukonna jõuluportreel, jättes mulje raugematust toetusest oma mehele.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Kuid Daily Maili andmeil jääb endisel Lõuna-Aafrika olümpiaujujal seljataha kohutav aasta - Monaco vürst seisab silmitsi järjekordse süüdistusega sohilapse sigitamises. Albert II-l on kaks ametlikku vallaslast, kelle ta võttis omaks väga tõrksalt. Kuid veebruaris algab Milanos kohtuprotsess, millel vürsti süüdistatakse kolmanda sohilapse sigitamises - ja sedapuhku olevat see toimunud ajal, mil ta kurameeris juba oma tulevase naise Charlene'iga.

Väidetavalt oli vürstil salasuhe 34aastase brasiillannaga. Selle tulemusel sündis 4. juulil 2005 Monaco riigipeale tütar. Toona oli Alberti kaaslannaks juba Charlene, kellega ta oli tutvunud 2000. aastal. Avalikult astusid nad paarina esmakordselt üles siiski alles 2006. aasta taliolümpiamängude avatseremoonial.

Daily Maili andmeil sai Albert nüüdseks 15aastaselt tüdrukult tänava septembris südantlõhestava kirja. "Ma ei saa aru, miks ma ilma isata üles kasvasin, ja nüüd, kus ma olen su leidnud, ei taha sa mind näha." 

Hageja nõuab, et Albert annaks DNA analüüsi. Seda oli vürst sunnitud tegema ka oma teiste ebaseaduslike laste puhul. Vürsti advokaatide väitel on tegu siiski pettusega.

Esimene sohilapseskandaal tabas Albertit 2005. aasta mais, varsti pärast oma isa vürst Rainier' surma. Toona väitis tõmmu stjuardess Nicole Coste, keda oli mitu korda Alberti seltskonnas nähtud, et prints on tema ligi kaheaastase poja Alexandre'i isa. Mõni päev enne kroonimist kinnitas tulevane vürst uudist. Laps ei saanud Grimaldi nime ja troonipärimisõigust, kuid Albert lubas tema eest endiselt hoolt kanda.

Aasta hiljem möönis nüüd juba Albert II tiitlit kandev valitseja, et tal on ka teine sohilaps, 14aastane Ameerika koolitüdruk Jazmin Grace Rotolo, kelle ema, endise ettekandja Tamara Rotologa tutvus ta 1991. aastal Cote d'Azuril.