Tele

Telemees räägib oma 35aastasest telekarjäärist, rahast, surmast ja armastusest.

Vahur Kersna: „Ma arvan, et olen Eesti meister halbade olukordade enda kasuks keeramisel.“ (5)

LISA KOMMENTAAR

mälestus tulevikust8. jaanuar 2021, 05:04
Kersna ei kuulu ammu enam Vahurile ega ka Liinale, nagu Ta oma soovmõtlemises arvab kuuluvat... Kersna on MÕTE, Jumala peas... Ja Jumalale see mõte tõesti-tõesti ilmselt vägagi meeldib... Ka Sina, kes Sa neid mu ridu siinkohal loed...ka Sina oled Jumala mõte... Aga Jumalale meeldib ilmselt see Kersna nimega MÕTE sedavõrd, et Ta ei raatsi teda veel niipeagi enda juurde kutsuda... Kui Sinagi nii mõtled ja tunned, siis pikendame selle igati haarava ja kauni MÕTTE, Vahur Kersna kulgemist veelgi siinpoolsuses...! Hea Jumal, ära kutsu veel meie ülihõreda telemaastiku VIIMAST mõtet ära enda juurde...
V30. detsember 2020, 09:02
vaataja29. detsember 2020, 14:50
Pole hullu,on küllaga neid ,,ülekeerajaid,, aga Sina nende hulka ei kuulu,oled igati etem kui TV kanalites ennast ülespuhunud tegelased! Vaatasin need 3 saadet ära ja täitsa huviga vaatasin,sai üht-teist ka meenutada! Kui tervist on siis jätka edasi!
jõudu talle29. detsember 2020, 14:20
Kui elaksite ise sellise raske haigusega, räägiks teist juttu. Pole neil Kersna saadetel häda midagi. Vanuse järgi pole ta pensionär, aga haiguse pärast näeb lihtsalt väsinum välja. Nii kaua, kui inimene suudab midagi teha, niikaua ta ka elab. Ärge õelutsege.
lilli29. detsember 2020, 13:59
parem olgu juba Kersna saated, kui need vastikud kokasaated v igasugused mängud nt. Ringvaates, no keda need huvitavad peale mängijate eneste.