Inimesed

ÜLEVAADE | Eesti avaliku elu tegelased, kes on põdenud koroonaviirust (8)

LISA KOMMENTAAR

No muidugi. 2. märts 2021, 14:48
Et pr. Võigemast galeriis on, on iseenesestmõistetav kuna temal on igas "maailmavalu" ja "kollipole" etenduses kandev roll. Mimd aga huvitab oluliselt rohkem prl. Vilgats. Mõnda aega tagasi jutustas ta meedias lakkamatult suurest salenemisest ja oma võidukäigust saledaks olemises, selle saavutamise lihtsusest ja sale olemise toredusest. Üks foto oli uhkem kui teine. Mis juhtus ja kuhu see uhke saaga sai, prl. Vilgats näeb päris endine mittesale välja jälle?
3. märts 2021, 13:21
P. Ropa kandist28. detsember 2020, 23:51
Maski kandmine ei ole ilma kõrvaltoimeteta ega ka tüsistusteta. Hapnikupuudus (peavalu, iiveldus, väsimus, kontsentratsiooni vähenemine) tekib üsna kiiresti, mis on sarnane mäestikuhaigusega. Iga päev näeme patsiente, kes kaebavad maskide kandmise tõttu peavalude, nohu, hingamisprobleemide ja hüperventilatsiooni üle. Paljud eksperdid hoiatavad maski kasutamise korral isegi viiruse leviku suurenemise eest. Üks tuntud vene psühhiaater avaldas tabavalt arvamust, et maskikandmise kohustuslikuks tegemine riigi poolt, on tema sõnul võrdustatav terroriaktiga.
Tubli, et kirjutad28. detsember 2020, 16:49
Gripp on gripp. Ei midagi erakordset. Kujuta ette et aasta tagasi oleksid inimesed oma külmetus viirustega lehe veerule saanud. Täna avaldas Inglise leht Sun, et tegelik nakatunute ja see läbi surnute protsent on 0,1 ringis alla 60 ste seas. Gripp on gripp, ainult et gripi puhul ei käidud inimesi 78 eurose proovig@ taga otsimas. Arvestades, et koroona on olnud 200 päeva , päevas testitakse 3 tuhat, siis selle ajaga on keegi teeninud 3 000 x 80x 200 = 48 miljonit eurot. On kulutatud testile, mis ei ravi, vaid tekitab hirmu uudiseid.
Nürnberg28. detsember 2020, 10:59
Huvitav kas ajakirjanikul on valus ka sellist mõttetut teksti siia toota? Mida me nüüd peale hakkame selle infoga? Peame rohkem kartma? Krt mingeid prominente kasutatakse koroona-propagandas nagu reklaamnägusid. Haige maailm.
Nürnberg28. detsember 2020, 11:15
Mina olin ka haige. Köhatasin paar korda, mingi 37 palavik ... kerge lihasvalu ... nii nagu igal aastal läbi mu eluloo. Mis selles siis nii erilist on? Olin paar päeva natuke uimane ja so what? Elu läheb edasi. Tavaline külmetus või gripp. Loomulikult ma saan aru, et jube pop oleks praegu kirjutada siia terve südantlõhestav lugu sellest, kuidas ma koroonat põdesin. Saaksin miljon laiki kohe. Ja oleksin "üks neist". Aga vaata ei kirjuta.
to Nürnberg28. detsember 2020, 12:49
no sina ju ei karda ometigi "olematut" haigust. Millest nüüd selline hala? Tegelikult sinusugustele ongi mõeldud sellised lood. Aga ega kõva peaga olend ju reaalsust mõista, jorutab ikka edasi.
John28. detsember 2020, 13:03
Ja Jeesus Kristus tõusis surnuist üles. Ja kõik usuvad, sest üle 2000 aasta on sellest lugusid vestetud ning pilte maalitud!