Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
27. detsember 2020, 22:21

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 28. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Võib tekkida nutikaid ideid äriasjade edendamiseks. Oled avatud, kuulad huviga ja eelarvamusteta ka seda, mida arvavad sinust erinevad inimesed. 

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Päikese ja Uraani trigooni toel oled uudishimulik, tahad erinevate inimestega suhelda ning oled valmis sellest õppima. Hea aeg selleks, et oma ideid tutvustada. 

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Teiste inimeste arvamus on sulle ehk liiga tähtis – oled valmis kompromissile minema või lausa alistuma pelgalt selleks, et mitte nendega vastuollu sattuda. 

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Saad positiivset energiat suhtlemisest inimestega, kellega sul on ühised huvid ja põhimõtted. Võimalik, et leiad endale uue tuttava või liitud ühingu või klubiga. 

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sul on võimalusi oma karjääri edendamiseks. Suudad neid mõistuspäraselt analüüsida. Hea aeg õppimiseks – praegu omandad infot kiirelt, aga see kinnistub pikaks ajaks.

Neitsi
23. august – 22. september

Koostöö kaaslastega sujub kenasti. Oled tasakaalukas ja kannatlik, valmis ka teiste mõtteid ära kuulama. Võimalik on rahumeelselt ära klaarida varem õhus olnud konfliktid.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Ära tee oma otsuseid vaid iseenese tarkusest. Su ei ole üksi – sind ümbritsevad targad ja usaldusväärsed kaaslased, kes oskavad toeks olla ja head nõu anda. 

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Leia uusi võimalusi, kuidas oma tööd efektiivsemaks muuta, tekkida võib ka kasulikke äriideid, mida tasub veel selle aasta sees autoriteetidele välja käia. 

Ambur
22. november – 21. detsember

Jätka rahulikus tempos neid projekte, mida oled eelnevail nädalail alustanud. Kui oled ise tasakaalukas, õnnestub arvatavasti kõik plaanipäraselt. 

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Võid tunda, et vajad ellu vaheldust. Naudid inimeste seas olemist, tahad silma paista, lõbutseda ja flirtida. Vastassoo tähelepanu suurendab su enesekindlust.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Olulisel kohal on suhted vanematega. Kui sul on nendega vastuolusid olnud, tasuks neist nüüd rahulikult rääkida. Sind võib üllatada, kui hästi nad sind mõista suudavad.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Esmalt tasub analüüsida, mis on su tugevad ja mis nõrgad küljed ning seejärel keskenduda viimaste parandamisele. Sul on lihtne leida infot, mis sind edasi aitab. 

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Päikese ja Uraani trigooni mõju all algaval eluaastal oled uuendusmeelne ja tegus. Vajad palju vabadust, piirangud tunduvad vastumeelsed, otsid võimalust iseseisvalt tegutseda. Tuleb säilitada mõõdutunne, vältida ohtlikke olukordi. Armuasjus oled aga õrn ja haavatav, vajad romantikat ja hoolitsust.