Piret Järvise ja Egert Milderi pulm.Foto: Chalo Photography
Inimesed
27. detsember 2020, 14:40

Piret Järvis-Milder lapse kaotamisest: kanda poega viis kuud oma kõhus ja siis temast ilma jääda on kirjeldamatult valus (18)

Neljakuuse tütrekese Milli vanemad Piret Järvis-Milder (36) ja Egert Milder (31) räägivad ajakirja Pere ja Kodu kaaneloos, et elasid kaks aastat tagasi üle valusa kaotuse, kui viienda kuuni kantud rasedus ühtäkki katkes. 

“Kanda armastatud ja väga oodatud poega viis kuud oma kõhus, tunda ta liigutusi, unistada elust koos temaga ning siis tast ilma jääda – see on kirjeldamatult valus," räägib Piret.

Naine tunnistab, et kaotusest aitasid tal üle saada Egert, vanemad ning ta enda töö ja tegemised. “Sellise läbielamise järel tahaks kõigele käega lüüa, kuid mind aitas leinaga toime tulla just see, et ma ei lubanud endal nurka konutama jääda. Ma ei läinud oma mulli, ei isoleerinud end maailmast ega Egertist."

Refereeritud artikli täistekst Delfis.

Piret Järvis-Milder ja Egert Milder said Milli vanemateks tänavu 14. augustil. "Ta on hästi tubli ja asjalik laps, pisut memmekas ka. Kõik on väga hästi ja vanemad ääretult õnnelikud," rääkis Piret suvel Õhtulehele.

Piret ja Egert kohtusid 2013. aasta novembris noortebändide konkursil, kus nad mõlemad olid palutud muusikaekspertidena žüriisse. Noori muusikuid jälgides jälgisid nad aga ka teineteist. "Meil oli kohe alguses omavahel hästi paljust jutustada ja meil oli ja on senini üksteise seltsis põnev," ütles Piret. Paar abiellus 2017. aastal Gruusias Tbilisis.