Donald ja Melania Trump 23. detsembril käsikäes Washingtonist Miamisse lahkumas.Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
27. detsember 2020, 11:47

KUHU JÄI ESIMENE LEEDI? Donald Trump poseeris tütre pere jõulufotol ilma abikaasata

Ameerika Ühendriikide presidendi tütar Ivanka Trump (39) jagas sotsiaalmeedias pere ametlikku jõulufotot, millel rõõmustasid lisaks talle mees, lapsed ja isa, kuid mitte USA esileedi Melania Trump (50).

New York Post vahendab, et pilt on ilmselt tehtud enne jõule, sest Donald ja Melania Trump veedavad jõulupuhkust Florida kuurordis, Ivanka Trump viibib aga oma perega Washingtonis. Valgest Majast Miamisse lahkusid Trumpid 23. detsembril käsikäes. 

Donald ja Melania Trump 23. detsembril käsikäes Valgest Majast lahkumas. Foto: Reuters/Scanpix

Daily Mail kirjutab, et abikaasaga Mar-a-Lago kuurordi nautimise asemel käis president Trump jõuluhommikul hoopiski Vabariiklaste senaatori Lindsey Grahamiga golfi mängimas.

Samas tegid president Trump ja Melania esimesel jõulupühal ühise videopöördumise, kus soovisid kodanikele häid jõule ja peatusid loomulikult ka koroonapandeemia teemal.

Ka Melania Instagrami konto ei anna olukorrale selget vastust – sealt leiab nii ühise jõulufoto temast ja Donald Trumpist kui ka peene pildi esileedist uhkes üksinduses. 

Donald Trumpi vanim poeg postitas aga jõulude ajal perepildi ilma ühegi vanema põlvkonna esindajata.

Melania Trumpi ja tema kasutütre Ivanka suhted on olnud väidetavalt läbi aja pingelised ja õhus on alati tunda daamide omavahelist konkurentsi.

Ivanka pärisema on Donald Trumpi esimene abikaasa Ivana Trump. Nende abielu lõppes 1991. aastal, mil sai avalikuks Donald Trumpi salasuhe näitlejanna Marla Maplesiga.

USA esileedi endine assistent ja südamesõbranna Stephanie Wolkoff väitis oma paljastusteraamatus, et Trumpide abielu on vaid tehing ning neil on Valges Majas eraldi magamistoad. Melania teise eksassistendi Omarosa Manigault Newmani väitel on 15 aastat kestnud abielu põhimõtteliselt läbi. „Melania loeb minuteid, mil Donald on viimaks ametist prii ja ta saab lahutuse sisse anda,“ vahendas Daily Mail novembris.