Meelis Tomson ja Mari-Leen Albers.Foto: Erki Pärnaku
Inimesed
26. detsember 2020, 11:06

JÕULUKS HAIGLAST KOJU! Uhke isa Meelis Tomson sai beebi oma embusesse (4)

"Te võite ainult arvata, milliste emotsioonidega ma selle vastu võtsin, kui Leenu ja beebi koju said," õhkab blogijapaari Marimell meespool Meelis Tomson, jagades Instagramis pilti, kus tal tutikas põnn süles on. 

"Blogisin just, et mõelda vaid, kui ma oleks sellel hetkel LIVE’i teinud, siis mida oleks inimesed mõelnud. On mingi meesindiviid, kes lihtsalt nutab. Laps teeb "vääks" ja isa nutab. Naine kallistab ja abikaasa hakkab jälle nutma. Paljud ei pruugigi seda võibolla mõista, aga lihtsalt minu jaoks oli see hetk nii ilus ja oluline. Ma olin justkui päästetud. Ilmselt iseenda mõtetest ja emotsioonidest. Minu pere oli taas kodus. Minu juures ja ümber. Minul ei jää nüüd muud üle, kui nende eest hoolitseda ja neid armastada. Ja ma loodan, et selles ma ei põru," jätkab mees emotsionaalset sissekannet.

Meelis Tomsonile ja Mari-Leen Albersile sündis pisitütar 20. detsembril. „Kuna sünnitus ei läinud kahjuks kõige plaanipärasemalt, taastub Leenu hetkel haiglas operatsioonist ja viibib arstide järelvalve all,“ ütles Meelis toona Õhtulehele. „Mina olen last näinud, ning viibisin sünnituse ajal ka oma kaasa juures," lisas ta.

Paari peres kasvab juba peagi kuueaastaseks saav poeg Hedon.