Margaret QualleyFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
25. detsember 2020, 14:30

ÕUDUSTE VÄIMEES: Andie MacDowelli tütar semmib Shia LaBeoufiga

"Nelja pulma ja ühe matuse" täht Andie MacDowelli emasüda ei saa ilmselt rahu: tema tütar tabati kirglikult suudlemast Shia LaBeoufiga, kelle kaks ekskallimat on  seoses lakkamatu vaimse ja füüsilise vägivallaga kohtusse kaevanud.

34aastane "Transformerite" täht ja 26aastane Margaret Qualley ("Ükskord Hollywoodis") jäid suudeldes paparatsokaamera ette 19. detsembril: Shia tuli neiule Los Angelese lennujaama vastu ning võttis ta oma auto peale.

Shia put on a *very* public display of affection with Margaret in the wake of FKA twigs’ explosive lawsuit.

Posted by Extra on Esmaspäev, 21. detsember 2020

Mõned päevad hiljem tabati noored üheskoos Los Angelese tänavail patseerimas.

LaBeouf ja Qualley mängisid hiljuti NSFW lühifilmis "Love Me Like You Hate Me" - visuaal oli muusikavideoks Margareti õe Rainey (artistinimi Rainsford) laulule. Pika seksistseeniga video pealkiri "Armasta mind, nagu vihkaksid mind" tundub nüüd iseäranis kõnekas, sest hiljuti ilmnes šokeeriv asjaolu: LaBeoufi hiljutine kallim, Robert Pattinsoni ekskihlatuna tuntud briti muusik FKA Twigs on Shia kohtusse kaevanud, süüdistades teda lakkamatus vaimses ja füüsilises vägivallas. Twigsiga ühines hagis Shia teine ekskallim, USA stilist Karolyn Pho.

Twigs ütles New York Timesi intervjuus, et suhe LaBeoufiga oli tema elu jubedaim üleelamine. Tema sõnul terroriseeris Shia teda pidevalt, seadis tema elu ohtu ning nakatas tagatipuks teadlikult suguhaigusega. 

Ähvardused, kägistamine ja muud terror

Hagi andmeil kihutas LaBeouf veebruaris 2019 Los Angelese lähistel autoga, FKA Twigs kõrvalistmel. Ühel hetkel eemaldas mees oma turvavöö ning ähvardas auto lömaks sõita, kui  sõbratar talle igavest armastust ei vannu. Kui Twigs anus, et Shia ta välja laseks, peatus too bensiinijaamas. Naine võttis oma pagasi autost välja, mispeale LaBeouf oli ta vastu sõidukit paisanud ja talle näkku röökinud. Sama väljasõidu ajal olevat LaBeouf oma sõbratari ühel ööl kägistamisega üles ajanud.

FKA Twigsi sõnul sundis LaBeouf teda alasti magama, määras, mitu korda päevas naine peab talle armastust avaldama ja teda suudlema, ning keelas ühise filmi võtteil meeskelnerite poole vaadata. Londonis takistanud LaBeouf naisel sõpradega suhelda. Näitleja hoidnud magades voodi kõrval tulirelva. FKA Twigs kartis enda sõnul öösel WC-s käia – hirmust, et Shia võib teda murdvargaks pidada ning ta maha lasta. 

Muusik otsustas oma ekskallima kohtusse kaevata ning oma kogemustest rääkida, tõmbamaks tähelepanu "taktikatele, mida vägivallatsejad su üle võimu haaramiseks ja su jõuetuks muutmiseks kasutavad". Enda sõnul oli ta üritanud 2019. aasta kevadel põgeneda, kuid LaBeouf krahmanud temast kinni, pannud ta tuppa luku taha ja röökinud ta peale. "Ta alandas mind nii väga, et mõte sellest, et võiksin ta maha jätta ja kuidagiviisi uut elu alustada tundus võimatu," ütles muusik New York Timesile. Võimaliku kohtuhüvitise lubab inglanna annetada koduvägivalla ohvritega tegelevatele heategevusorganisatsioonidele.