George Michael 2012. aastal. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
25. detsember 2020, 12:00

George Michaeli ekskallim tabati tema surma-aastapäeva eel kuriteolt

Täna täitub neli aastat briti superstaari George Michaeli surmast. Toonane partner Fadi Fawaz leidis 53aastase laulja elutu keha tema maakodust Goring-on-Thamesis. Kuid kurva aastapäeva eel tabati Fadi George'i Londoni häärberisse sisse tungimas.

Koroner teatas märtsis 2017, et George'i surma põhjustasid südame laienemine, südamelihase põletik ja rasvunud maks. Ehkki ta oli Fawaziga aastaid koos olnud, ei jätnud ta endisele juuksurile testamendis midagi. Fadi keeldus pikka aega laulja Londoni kodust välja kolimast, kuid George'i isa ja õed said mullu oma tahtmise ning Fawaz lahkus. Ent sel teisipäeval, mõned päevad enne superstaari surma-aastapäeva, tabati Fadi tühjalt seisvasse majja tungimas.

George Michael’s ex was busted for smashing his way into the late pop star’s London home — just days before the fourth...

Posted by Best Things on Neljapäev, 24. detsember 2020

The Suni teatel oli 47aastane mees löönud akna katki, et luksuslikku elamisse sisse pääseda. "See on minu kodu. George tahtis, et ma selle endale saaksin," röökinud Fawaz politseinikele. Ühe pealtnägija sõnul jättis Fadi, kes on maadelnud uimasti- ja alkoholisõltuvusega, räbala mulje ja oli äärmiselt emotsionaalne. "Politsei üritas temaga rahulikult rääkida, aga ta aina karjus, et see on tema elamine ja et George tahtis, et see talle jääks."