Prints Harry ja Cressida Bonas 2014. aastal. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
25. detsember 2020, 11:10

Prints Harry ekspruuti tabasid pulmapäeval uskumatud viperused

Prints Harry endise pruudina tuntud Cressida Bonasele jääb 2020. aasta unustamatuks - ta abiellus oma kauase kallima Harry Wentworth-Stanleyga.

31aastane näitlejanna kihlus mullu augustis ja naitus tänavu juulis, kuid nüüd kergitab ta väljaandes Spectator tähtsalt päevalt veidi saladusloori.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harry Wentworth-Stanley (@harrywent)

"Mul olid lockdown-pulmad. Sotsiaalse distantseerumisega ja ülihügieeniline laulatus 30 inimesele sai korraldatud vähem kui kahe nädalaga. Piirangud tähendasid, et ei mingeid kirikulaule, puhkpille ega liiga valjult rääkimist. Muusikalembese pere jaoks pettumus," vahendab Femalefirst Cressida kirjutist. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cressida Bonas (@cressida_bonas_)

Bonase ja tema teise Harry pulmapäeva ei suutnud tumestada ka arvukad viperused: Cressida eksis teel kirikusse ära, ilm oli vihmane, pruut astus autost väljudes lompi ja tema silmas pakitses odraiva. Pruudil ja peiul on kahe peale kokku 22 õde-venda, kuid piirangute tõttu ei saanud kogu pere pulma tulla. Unistuste mõrsjarüü asemel kandis Cressida riidekapi taganurgast leitud tolmust kleiti, mida ta oli kandnud James Arthuri muusikavideos "Naked" - ta polnud veel neli päeva enne laulatust pruutkleiti leidnud ning siis meenus talle äkki Whistlesi poeketi valge pitskleit, mis õnneks nägi pärast triikimist välja peaaegu uus.

Cressida unistustes pidi tema pulmapäev olema hoopis teistsugune. Kuid välja kukkus "intiimsem ja erilisem päev, kui me eales võinuksime ette kujutada. Ebatäiuslik ja ometi täiuslik - päev, mida me ei unusta iial".