Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
25. detsember 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 26. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Jõudu annab see, kui oled sisemiselt tasakaalus, kui saad iseendale loota. Kahtlused ja kõhklused võivad tekkida sellest, et minevikus on midagi tegemata jäänud.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kerge olemas olla, valitud toredate sõprade head seltskonda nautida. Suuremaks pidutsemiseks või õnnemängudes osalemiseks päev ei sobi. 

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Hea, kui oled julge ja usud endasse, liigne enesekindlus võib aga tagasilööke tuua. Enne, kui kellegi või millegi suhtes oma suhtumise välja kujundad, uuri tausta.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Oled tundlik teiste lausutud sõnade suhtes, võid kergesti solvuda ja ennast kaitsma hakata isegi juhul, kui keegi pole tahtnudki sind rünnata. 

Lõvi
23. juuli – 22. august

Tasub seltskondlikest üritustest osa võtta, need võivad su maailmapilti avardada. Võimalikud on kohtumised põnevate ja tarkade inimestega.

Neitsi
23. august – 22. september

Sinuni võib jõuda väga huvitavat infot. Liigu seltskonnas, vestle inimestega ja ole tähelepanelik. Võimalik on ka kohtumine eriti võluva vastassoolisega.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Hea päev selleks, et kodus midagi muuta – parandada ära need asjad, mis on juba ammu ligadi-logadi või alustada remonti. Kodu nimel tegutsedes kasvab sisemine rahulolu.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Võta päev selleks, et tegeleda asjadega, mis sulle tõsiselt huvi pakuvad. Arenda ennast, tee julgeid plaane. Ära seejuures lase pereliikmete ootamatutel nõudmistel end eksitada.

Ambur
22. november – 21. detsember

Väga hea päev õppimiseks ja enesearendamiseks, näiteks koolitusel või grupitöös osalemiseks. Rahaliste tehingute aga kaasneb suur risk, ära oma sääste mängu pane!

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Põnev päev suhete liinis. Kui oled vaba ja vallaline, võid täna kohata vastassoolist, kes sind oma lummusega lausa hingetuks võtab. Kohtumisest võib alguse saada pikaajaline suhe.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Mõistad hästi oma tegelikke vajadusi – tead, mida sa tahad ning leiad võimalusi selleks, et oma eesmärke saavutada. On soodne aeg äriasjus pikaajaliste tulevikuplaanide tegemiseks.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Tunda annavad seesmised vastuolud. Mõistusega tahad üht, aga südames siiski hoopis midagi muud. Endale tunnistada sa seda aga ei julge. Tulevikuplaanid paistavad üsnagi hägused.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Algav aastaring on soodne õppimiseks ja suhete loomiseks. Edasi aitab nii terve mõistus kui ka hea vaist. Viibid pidevalt heade inimeste hulgas, sind aidatakse. Äris ei pruugi kõik soovitud kiirusel minna. Sul on vaja olla järjekindel, elada üle ka sellised perioodid, mil tuleb vähesega hakkama saada.