Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
26. detsember 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 27. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sul on võimalus teha rõõmu inimestele, kes on sindki varem korduvalt meeles pidanud. Päev sobib hästi ka värskes õhus sportlike harrastustega tegelemiseks.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sa ei suuda nautida praegust seltskonda. Unistad kellestki, kes on kaugel ja kujutad endale ette, kui ilus võiks olla elu, kui ta oleks pidevalt su juures.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Tunned end kindlalt ja terviklikult. Oled selgeks saanud, millist teed mööda ja kuidas edasi minna. Sind toetavad inimesed, kes sinust erinevad ja maailma teisiti näevad. 

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Mis eile tundus võimatu, on täna ühtäkki võimalik. Sellegipoolest tuleks enne tegutsema asumist ikka veel üheksa korda mõelda. Tehtut pärast parandada on keeruline.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Ka su kaaslased on lihtsalt inimesed, ei saa oodata, et nad oleksid ideaalsed. Sul tuleb teiste inimeste veidrustega harjuda, võtta neid sellistena, nagu nad on.

Neitsi
23. august – 22. september

Kõiki nüansse ei suuda sa ise märgata, aga õnneks on su ümber inimesi, kes avavad sinu jaoks ka selliseid tahke, mis sul muidu kahe silma vahele jääks. 

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Mõnda asja on ääri-veeri märksa targem ajada kui otse, praegu on aga olukord sootuks vastupidine. Kui tahad, et su mõtted adressaadini jõuaksid, pead olema konkreetne.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kellestki võõramast inimesest saab su sõber, samal ajal jäävad aga mõned vanad sõbrad kaugemaks. Mine edasi, ja kui tagasi vaatad, siis mitte liiga nostalgilise pilguga.

Ambur
22. november – 21. detsember

Plaanid on sul head, aga paraku sõltub nende kordaminek päris palju ka teistest inimestest ja isegi sellest, milline ilm parasjagu õues on. Kõik ei ole sinu enda teha.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Ühele inimesele heategu tehes võid panna teise ennast vägagi halvasti tundma. Põhiline on mitte tormata, iga käik tuleb esmalt põhjalikult läbi mõelda.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sul tekib võimalus kedagi aidata. Enne, kui tegutsema asud, mõtle, kuidas see, mida korraldad, sulle endale mõjub. See ei pruugi mõjutada mitte ainult sind, vaid ka su kaaslasi.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kui tundub, et tulevik pole piisavalt kindel, suuna oma mõtteid järjekindlalt selle juurde, mis toimub siin ja praegu, keela endale homse pärast pabistamine.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Algaval eluaastal on sul palju abi tugevast intuitsioonist ja sõprade toetusest. Ilmselt leiad endale selliseid uusi sõpru, kellega oled vaimselt samal lainepikkusel, kellele on lihtne end avada. Koostöö on see, mis edasi viib ja edu toob. Uued teadmised muudavad su arusaama maailmast.