Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
24. detsember 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 25. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Võiksid koos lähimate sõpradega ette võtta väljasõidu paika, mis teis romantilisi mälestusi tekitab. Päev sobib ka spiritualistlike teemade õppimiseks või müstikaga tegelemiseks.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Merkuuri ja Uraani trigoon toob elevust ja rahutust. Niisama vaikselt vedeledes sa päeva küll mööda ei saada, tahad seiklusi, vajad teravaid elamusi.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Võõraste inimestega pole lihtne ühist keelt leida. Saad rõõmu ja rahuldust tunda, kui pühendud loomingulisele tegevusele ja suhtled nendega, kellel on sinuga sarnased hobid.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Keegi kadestab sind või kannab kauna kunagi lahendamata jäänud konflikti pärast. Praegu neid vanu asju selgeks rääkida ei õnnestu, hoia sellisest inimesest eemale.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Vastused sinu küsimustele on peidus sinu enda sees. Ei ole hea minna kergema vastupanu teed ning küsida nõu teistelt, kui sa ei ole sügavuti enese sisse vaadanud.

Neitsi
23. august – 22. september

Sisemine ebakindlus võib viia selleni, et sa ei tahagi olulisi asju enda jaoks selgeks mõelda, põikled vastutuse eest kõrvale ja seetõttu pole enda suhtes aus. 

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Parem oleks veeta päev kodus ja tegutseda selle nimel, et miljööd kaunimaks muuta, midagi uuendada või parandada. Kui siiski kuhugi sõidad, varu autoroolis ettevaatust!

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Võid märgata kummalist sädet inimese silmis, kellega oled senimaani vaid tuttava tasandil suhelnud. Miski sinu käitumises on temas sinu vastu sootuks teistsugust huvi tekitanud.

Ambur
22. november – 21. detsember

Ära suru kobrutavaid emotsioone endasse, räägi armastatud inimesega! Suheldes kaob  pinge, avastad, et oled temaga ühel lainel. Erimeelsused saab selgeks rääkida.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Aeg sobib suurepäraselt värskes õhus viibimiseks, aga ka lemmikloomadega tegelemiseks. Oled tundlik ja tundeline, valmis vastu võtma väge, mida loodus sulle annab.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Tasub vanema põlvkonnaga rahateemalised jutud ette võtta. Nemadki suudavad täna uuendusmeelselt mõelda ning sinu huvitavate lahendustega õhinal kaasa tulla.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Võimalik, et oled endale leidnud mingi uue eesmärgi, mille poole nüüd hakkadki õhinaga püüdlema. See on su isiklike huvidega seotud.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Merkuuri ja Uraani trigoon annab suure uudishimu ja õpivõime, soovi avastada uusi jahimaid ning nautida seiklemist. Maailm pakub tohutut avastamisrõõmu, ent raske on valikuid teha – tahad kõike ja korraga. Võimalik, et hindad ennast üle, mistõttu alustatud asjad kipuvad pooleli jääma.