Desiree Mumm ja Erik OrguFoto: Merilin Ulm
Inimesed
24. detsember 2020, 11:22

Kiirelt käis! Erik Orgu ja Desiree Mummi suhe on purunenud (44)

Teravate silmadega Õhtulehe lugejad on märganud, et Erik Orgu ja Desiree Mummi sotsiaalmeediakontodelt on kadunud nende ühispildid. Kas vastab tõele, et paar, kel on 16 aastat vanusevahe ning kes alles septembri lõpus kinnitas oma suhet, on nüüdseks lahku läinud?

"Jah," kinnitab Desiree Õhtulehele, et tema ja toitumisnõustaja teed on tõesti laiali läinud, ent ei soovi pikemalt kommenteerida. 

Alles hiljuti olid fännid mures, et kas Desiree suhe kuulsa toitumisnõustajaga jooksis juba karile. Nimelt postitas naine detsembri algul TikToki videoid, mis olid seotud lahkuminekuga. Toona kinnitas naine aga Elu24-le, et kõik on hästi. "Need sketšid, mida sinna postitan, on lihtsalt meelelahutusliku eesmärgiga," sõnas ta.

"Jah, oleme koos!" kinnitas Erik uut suhet septembris Õhtulehele, kuid teemal pikemalt peatuda ei soovinud. Mehe väljavalitu Desiree tegeleb laulmisega ja sai avalikkusele tuntuks "Eesti laul 2018" poolfinaalis looga "On my mind". Lisaks tegeleb naine jumestusega ja alustas 2019. aastal õpinguid Tallinna ülikooli riigiteaduste erialal.

"Minu perega oli Erikul official (ametlik - toim.) kohtumine. Istusime maha ja rääkisime," ütles Desiree Mumm novembri lõpus Õhtulehele antud intervjuus ja lisas, et ema ja isa võtsid tema uue kuulsa kallima vastu väga hästi. 

Kihlasõrmust veel Desiree sõrmes ei helkinud. "Natuke vara on veel. Mina tahan ainult üks kord abielluda," märkis neiu. Erik sekundeeris. "Annaks jah aega natuke, me oleme vaid mõned kuud koos olnud. Kes tasa sõuab, see kaugele jõuab!" Mis siis siiski paariga juhtus?

"Mis puutub tunnetesse, siis ma ei saa aru, kuidas saab tahta kedagi, kui see teine sind ei taha."

Erik on olnud abielus treeneri, saates "Eesti parim pagar" edukalt võistelnud Katiga. Nende liit püsis kaks aastat ning lõppes 2016. aastal. 

Alles veebruaris pihtis Erik, et suhete asja ei tasu tõsiselt võtta seni, kui lubadused preestri ees antud. "Mis puutub tunnetesse, siis ma ei saa aru, kuidas saab tahta kedagi, kui see teine sind ei taha. Või kui on küll tekkinud armuleek, aga ühel hetkel mina ei tundu enam tema jaoks sobiv," rääkis mees ajakirjas Anne&Stiil. "Jah, varem valasin pisaraid, vaatasin taevasse ja küsisin, miks ma ei kõlba... Võib-olla nutan kunagi jälle või nutab keegi minu pärast, aga ei tasu seda suhete asja nii tõsiselt võtta. Välja arvatud siis, kui on antud lubadused preestri ja suguvõsa ees."

2019. aastal sattus Orgu aga kringliskandaali. Nimelt paljastasid "Kuuuurijas" tema ekspruudid Mari-Liis ja Maarika, et kuulsale toitumisnõustajale meeldib salaja ohtralt magusat süüa. "Eilses "Kuuuurija" saates astusid üles kaks naist, kellega olen varasemalt suhtes olnud. Nad esitavad seal hulga valesüüdistusi ning "paljastusi". Põhiline suur uudis on see, et olen kõigest inimene – minagi armastan vahel magusat," kommenteeris Orgu toona Õhtulehele. (Loe pikemalt siit.)