Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
23. detsember 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 24. detsember

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Hoiad rõõmsate ja lõbusate inimeste ligi. Pidutsemine teeb sul meele heaks. Sind ajavad närvi inimesed, kes tahavad tõsiseid teemasid lahata, selleks on vale aeg.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sobiv aeg romantiliste tunnete välja näitamiseks - naudi hetke kallimaga hellust ja õrnust jagades! Lihtne on ennast avada, aga ka teise tunnetest aru saada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Esimesest pilgust võib alguse saada hingeline armusuhe. Vaist on hea, inimesi jälgides saad kiiresti aru, kellega sul võib midagi ühist olla, kes aga mõjub eemaletõukavalt.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Õnnelikud juhused leiavad tee sinuni ja teevad sind rõõmsaks. Ettevaatlik ole alkoholi tarvitamisega, sellega liialdamine teeb liig härdameelseks.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Tunned rõõmu sellest, et võid oma tarkust ja andekust teistele demonstreerida ning suudad mõju ja muljet avaldada, eriti just vastassoo esindajaile.

Neitsi
23. august – 22. september

Vestlused kallite kodustega võivad minna avameelseks, koos emotsioone läbi elades võite muutuda nii härdameelseks, et valate pisaraid. Pärast on hea, lõpmata kerge tunne.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Ole kallimaga suheldes taktitundeline, väldi üleolevat käitumist ja käsutamist. Sa ei tee seda paha pärast, lihtsalt kui sa end ei jälgi, kipud käituma domineerivalt.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sul on võimalik teha mõndagi selleks, et saavutada parem vaimne tasakaal, mis aitab kaasa üldise heaolutunde suurendamisele ning tõstab energiataset. 

Ambur
22. november – 21. detsember

Oma saladusi tuleb hoolikalt hoida. Praegu võib siiski juhtuda, et ilmsiks tuleb midagi niisugust su kaugemast minevikust, mida sa just meeleldi teistele ei avaldaks. 

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Päev on meeldiv ja stabiilne. Pööra kallimale pidevalt tähelepanu, kindlasti võta aega ka selleks, et pikki tunde kahekesi veeta ja maailma asjade üle arutleda. 

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Ilmselt oled vägagi suhtlusaldis. Jääd lobisema nii mõnegi inimesega, kes sinuga ühendust võtab ning räägid pikalt-laialt oma suurtest plaanidest ja üllastest ideedest.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Hea lihtne on tundeid sõnadesse panna. Oskad ka kaaslaste päeva ilusaks teha, sest tunnetad, mismoodi neile kõige paremini toeks ja abiks olla, mida ilusat neile öelda.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Uuel eluaastal tuleb sul vaeva näha ja varasemad ebakõlad lahendada nii töises kui ka koduses vallas. Eriti hea on aasta õppimiseks – pole välistatud, et asud taas koolipinki nühkima. Armuasjus ei pea sa väga