Brigitte Susanne HuntFoto: Robin Roots
Inimesed
31. detsember 2020, 08:18

Raadiosaatega lõpparve tegev Brigitte Susanne Hunt: ma ise soovisin seda, tundsin, et pean tegema midagi muud (27)

"Olen inimene, kes väga hästi oskab ennetada depressiooni, stressi, läbipõlemist. Pigem lõpetan suhte varem kui hiljem. Ma armastan üle kõige Sky Plusi. Mulle meeldib oma häälega tööd teha," vihjas raadiohääl Brigitte Susanne Hunt enne jõule Sky.ee-le antud intervjuus, et teeb raadiotööst väikse pausi. Nüüd ütleb ta aga oma videoblogis, et tema töösuhe Sky Plusis lõppeb.

"Minu töösuhe Sky Plusis lõppeb. Ma ise soovisin seda. Tundsin, et hetkel ma lihtsalt pean tegema midagi muud, natuke teises mahus. See, mis ees ootab, absoluutselt on kaootiline," ütleb Brigitte oma blogis hüpnotisöör Ants Rootslasele.

Seni tegi ta koos Andi Raigiga reedeti kell 15-19 saadet "Brandi". Brigitte ja Andi saade jõudis esimest korda Sky Plusi eetrisse 27. jaanuaril 2020.

Brigitte märkis varem Sky.ee-le antud intervjuus, et peab küll puhkama, kuid samas on ta juba elevil tagasi asjatoimetuste juurde naasmise üle. "Jaanuaris ma tegelen ka oma isiklike projektidega," märkis naine ja lisas, et on välja andmas raamatut. 

Sky.ee-le antud intervjuus ütles Hunt, et jätkab peagi raadios, kuid oma blogis jättis ta mulje nagu lõpetas kõik suhted Sky Plusiga. Segadust tekitavale loole vastab Brigitte Õhtulehele, et veebruarist ta siiski jätkab Sky Plusis, kuid mitte "Brandi" saates. "Ma ei tohi rohkem rääkida," lisab Hunt.