Maarja, Fred, Iris ja RaulFoto: Stina Kase/Ajakiri EMA
Inimesed
23. detsember 2020, 12:04

FOTOD | Maarja-Liis Ilusa ja Fred Kriegeri jaoks oli teine laps üllatus: järsku selgus, et... ohhoo! Teine beebi veel! (8)

Lauljatar Maarja-Liis Ilus paljastab värskes ajakirjas EMA, et tänavu jaanuaris sündinud teine laps, poeg Raul, oli kingitus, mille saabumist Maarja (39) ja Fred Krieger (42) pärast kauaoodatud tütre Irise (3) sündi ei osanud kujutledagi.

Maarja-Liisi ja Fredi lapsed Iris ja Raul lasid end pikalt oodata. Esiklapse tulekuks oli paar koos olnud juba peaaegu 14 aastat. Ehkki nüüd on Maarja-Liisil hea meel, et lapsed sündisid perre, kus emal ja isal on olnud piisavalt aega, et teineteist põhjalikult tundma õppida, tegi toonane teadmatus, kas teda kui muidu perekeskset naist üldse lastega õnnistatakse, ka omajagu haiget.

Maarja ja Fred olid kauaoodatud tütre sünnist nii suures õnnejoovastuses, et poeg Rauli saabumine tuli mõlemale totaalse üllatusena. Iris oli just rinnast võõrutatud ja Maarja planeeris hoogsalt lähenevat jaanipäeva. Üle pika aja ootas teda ees võimalus sõpradega koos olla, head sööki ja jooki nautida ning lõpuks end välja magada.

„Olin jõudnud juba ettevalmistused peoks ära teha, head veinid ära tellida, kui järsku selgus, et … ohoo! Teine beebi veel!” meenutab ta naerdes pooleteise aasta tagust aega.

Ajakirja EMA 2020 talvenumber viib lugeja Maarja-Liisi ja Fredi maakoju Soomaale, kus Maarja-Liis jagab poja sünnilugu, väljakutseteid lapsevanemana ja seda, kuidas toime tulla emadele nii tuttava süütundega. Lisaks avab Maarja-Liis end ootamatust küljest ja räägib kirglikult oma ootamatust ja tulevikku kindlustavast hobist. 

Loe artiklit pikemalt ajakirjast EMA.