Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
22. detsember 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 23. detsember (3)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Marss on Pluutoga pingeseisus. See annab sulle küll palju jõudu, aga ei kübetki taktitunnet. Kui sa pahandusi ei taha, võta enne kellelegi tõe näkku ütlemist hoog maha!

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Elu on nagu Ameerika mäed – vaevalt jõuad harjale kerkida ja uhke näoga ringi vaadata, kui kihutad taas kõva mürinaga sügavale kuristikku. Ei tohi pead kaotada!

Kaksbikud
21. mai – 21. juuni

Pead suhtlema värvikireva seltskonnaga ning seejuures veel endast enesekindla ja targa mulje jätma. Suudad end päris hästi kokku võtta.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Püüa võtta inimesi sellistena, nagu nad on, lõpeta mõttetu võitlus teiste muutmise nimel! Ära suhtle nendega, kellega sul mingit klappi pole, rohkem kui hädasti vaja on.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kergem on suhelda inimestega, keda sa hästi ei tunne. Lähedaste suhtes oled liiga nõudlik ja kriitiline. Proovi neist paremini aru saada ja oska märgata nende vajadusi.

Neitsi
23. august – 22. september

Kahtled endas, ei suuda otsustada, kuigi sult seda nõutakse. Mõtle võimalusele oma vastutust kellegagi jagada, otsi toetajaid ja nõuandjaid, kes vajalikul hetkel õla alla paneks.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sinult oodatakse oluliste otsuste tegemist ja konkreetseid ettepanekuid. Peaksid neid tehes toetuma oma mõistusele ja südametunnistusele, mitte aga nõuannetele.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kui pead vastutusrikast ametit, võidakse sult nõuda kaalukate otsuste väga kiiret vastuvõtmist. Leia võimalus selgitada, et kiirustamine neis küsimustes võib halba teha.

Ambur
22. november – 21. detsember

Andsid kord kergekäeliselt lubaduse, mille täitmist sinult nüüd kannatamatult oodatakse. Täida lubadus, ära ürita sellest inimesest kauge kaarega salamisi mööduda.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Teed mitut asja korraga. Kipud enda õlule võtma pea kõiki kohustusi, mida vähegi võimalik, sest need tunduvad väikeste väljakutsetena. Paraku aga on inimvõimetel piirid.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kõiki tundeid, mis sinu sees möllavad, ei ole võimalik sõnadesse panna. Need teevad su ebakindlaks, kuna on sinust tugevamad ja kallutavad sind teelt kõrvale. 

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sind kistakse afääridesse, millesse sekkumiseks sul praegu ka tulisust ja ettevaatamatust jätkub. Päev kujuneb vägagi põnevaks, aga õhtuks oled tohutult väsinud.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Marsi ja Pluuto kvadraadiga algav isiklik aastaring pakub võimalusi jõuliste muudatuste tegemiseks. Jagub julgust ja teotahet, suudad end kokku võtta ning otsustaval hetkel kõik jõuvarud korraga mängu panna. Tegutsemistuhinas ära kaota ettevaatust ja mõõdutunnet!